Studentermedhjælper til rejsekontoret

Arbejdsgiver: Energinet

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Fredericia, Fredericia, Jylland, Norden, Region Syddanmark, Skandinavien, Sydjylland, Trekantområdet

Opslået: 17/04/2021

Ansøgningsfrist: 17/05/2021


Studentermedhjælper til rejsekontoret

Energinet
Studentermedhjælper til rejsekontoret

Energinet, Fredericia

Vil du kickstarte din karriere inden for økonomi med erhvervserfaring fra en spændende virksomhed med en vigtig mission? Kan du kombinere kompetencer inden for kvalitetskontrol og service? Som studentermedhjælper i Energinets rejsekontor bliver du en del af en driftsfunktion, der rammer bredt i en organisation, der arbejder for den grønne omstilling.

Energinet

Som vores nye kollega varetager du driftsopgaver inden for kontrol af rejseafregninger med fokus på forvaltningen af økonomi, medarbejderforhold og IT. Du sikrer, at opgaver løses ensartet og effektivt. Sideløbende håndterer du henvendelser fra organisationen med henblik på vejledning i brugen af rejseafregningsmodulet.

Du trives i en hverdag, hvor du sammen med dine faste opgaver kan håndtere justeringer i vores processer og værktøjer. Opgaveløsningen vil foregå i tæt samarbejde med rejsekontorets procesejer.

EnerginetSkriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk