Studentermedhjælper til non- og nearfood kvalitet

Arbejdsgiver: ALDI Danmark

Adresse:

Område: Albertslund, Albertslund, Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Københavns vestegn, Norden, Region Hovedstaden, Sjælland, Skandinavien, Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Opslået: 30/06/2020

Ansøgningsfrist: 30/07/2020


Studentermedhjælper til non- og nearfood kvalitet

ALDI DanmarkStudentermedhjælper til non- og nearfood kvalitet

ALDI Danmark, Albertslund

Vil du være med til at sikre, at vores butikker har de bedste nonfood varer? Og vil du være med til at gøre en forskel? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i kvalitetsafdelingen.

ALDI Danmark er i udvikling, og derfor søger vi en studentermedhjælper til support af non- og nearfood produkter. Stillingen er på 15-20 timer ugentligt, hvor du bliver en vigtig del af kvalitetsafdelingen, der sammen sikrer kvaliteten af ALDI Danmarks produkter.

I stillingen som studentermedhjælper er du med til at sikre, at kvaliteten af alle non- og nearfood produkter er i top og at dokumentationen er på plads. Det indebærer bl.a.:

  • Gennemgang af mærkning på emballage, herunder overholdelse af lovgivning samt ALDIs krav
  • Kvalitetskontrol af produkter
  • Indhentning af dokumentation, herunder overensstemmelseserklæringer og sikkerhedsdatabladeSkriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk