Studentermedhjælper til kundecenter – Semler Retail

Arbejdsgiver: Semler Gruppen

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Gladsaxe, Norden, Region Hovedstaden, Sjælland, Skandinavien, Storkøbenhavn, Søborg, Øresundsregionen

Opslået: 14/02/2020

Ansøgningsfrist: 14/03/2020


Studentermedhjælper til kundecenter – Semler Retail

Semler GruppenStudentermedhjælper til kundecenter – Semler Retail

Semler Gruppen, Søborg

Semler Retail søger snarest en studentermedhjælper, som har lyst til at blive en fast del af vores team og være med til at servicere vores mange kunder.

Stillingen er på 20 timer pr. uge og består primært af telefonisk og online kundebetjening. De telefoniske kundehenvendelser vil som oftest dreje sig om tidsbestilling på værksteder og rådgivning.

Vi tilbyder muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks førende bilmærker, løn efter kvalifikationer og en fast arbejdsplads, hvor der er styr på arbejdsprocesserne samt muligheden for at blive en fast del af et stort, velfungerende team.

Arbejdstiden aftales løbende, og der vil selvfølgelig blive taget hensyn til din uddannelse. Som udgangspunkt vil vagterne ligger i tidsrummet kl. 14-18 på hverdage og kl. 11-16 lørdag og søndag.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk