Studentermedhjælper, deltid, Albertslund

Arbejdsgiver: Coop Danmark A/S

Adresse:

Område: Albertslund, Albertslund, Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Københavns vestegn, Norden, Region Hovedstaden, Sjælland, Skandinavien, Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Opslået: 11/07/2019

Ansøgningsfrist: 11/08/2019


Studentermedhjælper, deltid, Albertslund

Coop Danmark A/SStudentermedhjælper, deltid, Albertslund

Coop Danmark A/S

I Coop Kundecenter har vi forrygende travlt og søger derfor studentermedhjælpere til at hjælpe os og vores kunder og medlemmer.

Arbejdet foregår i vores kundecenter på Vallensbæk Torvevej 9 i Albertslund. Her tager vi os af henvendelser fra Coops medlemmer og kunder. Henvendelserne kan omhandle alt lige fra levering af en cykel til et spørgsmål omkring Coop App.

Oplæringen vil (hvis det er muligt) foregå over en 2-ugers periode, fuldtid i dagtimerne, hvor du bliver tilknyttet en erfaren kollega. I den periode vil du få en grundig oplæring i, hvordan du håndterer en sag og hvordan du taler med vores kunder.

Din faste arbejdsplan efter oplæringsperioden aftaler vi nærmere, men vi forventer at du kan arbejde 12-15 timer ugentligt, hvoraf de 8 timer kan være en heldagsvagt f.eks. kl. 10:00-18:00. Det vil være en stor fordel, hvis du kan arbejde om mandagen. Der kan desuden forekomme weekendvagter.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk