Studentermedhjælper

Arbejdsgiver: Curia

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Jylland, Norden, Region Midtjylland, Skandinavien, Østjylland, Aarhus, Aarhus C

Opslået: 16/04/2019

Ansøgningsfrist: 16/05/2019


Studentermedhjælper

CuriaStudentermedhjælper

Curia, Aarhus

Brænder du for et job med fokus på formidling, administration og relationsskabelse, hvor to dage ikke er ens, og din rolle er afgørende for en velfungerende hverdag?

Du får en bred vifte af administrative opgaver og bliver også en del af Curias ansigt udadtil med kontakt til både kandidater og kunder.

Sammen med dine kollegaer i afdelingen kvalitetssikrer du vores materiale, så det fremstår professionelt og fejlfrit, ligesom du løbende opdaterer og optimerer vores interne systemer. Derudover deltager du løbende i udviklingsprojekter og for den rette kandidat, er der på sigt mulighed for at assistere vores konsulenter med research-opgaver, ligesom vi også er åbne overfor et eventuelt praktikforløb i forbindelse med dit studie.

Dine opgaver spænder bredt og består blandt andet af:

  • Tekstforfatning, oversættelse og kvalitetssikring på dansk/engelsk.
  • Udarbejdelse af præsentationsmateriale.
  • Vedligeholdelse af vores rekrutteringssystem.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk