Studenterkørsel sat i system

Studenterkørsel sat i system

Det at finde studentervogn har aldrig været nemmere end nu. Med min studenterkørsel kan du nemlig finde de bedste studentervogne rundt om i hele Danmark. Det er nemt og hurtigt, det eneste du skal gøre at udfylde postnummer, dato og antal studerende I er. Efterfølgende vil systemet præsentere de studentervogne, som er relevante for jer. Du har nu mulighed for at surfe rundt imellem alle studentervognene og klikke ind på dem. Her vil være supplerede information omring vognen, og hvis den ser interessant ud for dig kan du forespørge et fuldstændigt uforpligtende og gratis tilbud fra det aktuelle firma. Du kan sagtens forespørge flere uforpligtende og gratis tilbud fra andre studenterkørsel firmaer. Derved har I mulighed for at sammenligne de respektive tilbud og finde frem til netop det tilbud, der passer jer bedst.

Forespørg forskellige tilbud på studenterkørsel

Når du forespørger det første tilbud på en studentervogn, kan du oprette dig som bruger i systemet. Herefter gør det dét super nemt at forespørge flere tilbud og endvidere stille supplerende spørgsmål til det enkelte studentervognsfirma. Når I så er sikre på den studentervogn I ønsker kan I nemt klikke på accepter tilbud fra studentervognsfirmaet. Når dette er gjort bliver alle informationerne og oplysninger på studentervognsfirmaet sendt på e-mail til dig. Nu er alt aftalt med firmaet og du kan tage telefonisk kontakt eller sende en e-mail til dem. Nemmere kan det ikke være. Du kan selv finde studentervogne til jeres studenterkørsel hos min-studenterkorsel.dk

10 gode råd til studenterkørsel

1: Du skal få en skriftlig kontrakt på jeres studenterkørsel.

2: Tjek hvad jeres pris inkluderer. Er der slutrengøring med, hvor lang tid har I vognen til studenterkørsel, er der en time til oppyntningen, hvis I er mange som bor relativt langt fra hinanden er der så mulighed for ekstra køretid, mv.

3: Så jo før der er styr på jeres studentervogn jo bedre. Så start i rigtig god tid, gerne mere end et år i forvejen. Der er mange som booker deres studentervogn år i forvejen.

4: Spørg om vognmanden har forsikringer og førerbevis i orden.

5: Husk at tage musik med på iPhone / smartphone. Typisk har studentervognen indgang i lydanlægget.

6: Spørg om jeres studentervogn har fået installeret kontrolapparat.

7: Er der backup vogn hvis jeres studentervogn går i stykker.

8: Hvis I vil have at studenterkørslen bliver billigere, skal I vælge en dag som ikke er så populær.

9: Det er smart også at drikke vand og spise noget i løbet af dagen.

10: Husk at passe godt på hinanden og andre.