Studenterkørsel gjort nemt & bekvemt

Studenterkørsel gjort nemt & bekvemt

Annonce

Det kan være en bøvlet og energiberøvende affære, at bestille studenterkørsel for de kommende studenter. Hvem skal man tage kontakt til? Hvordan foregår processen? Hvor meget koster det? Hvordan ser vognen overhovedet ud? Hvad er der inkluderet i kørslen?

Og hvordan kan jeg som studerende overhovedet være sikker på jeg har undersøgt markedet for udbydere af studenterkørsel godt nok? Det kunne jo være den helt perfekte studentervogn stod ledig hos ham vognmanden der lige er startet op med studenterkørsel, og endnu ikke har fået hjemmeside eller markedsføring op at køre!

Det er som om, at der altid er flere spørgsmål end svar.

Innovativ dansk virksomhed har løsningen

Heldigvis har en virksomhed taget sagen i egen hånd, og skabt en portal for at samle markedet for studentervogne ét sted. Dermed behøver den studerende blot at gå ét sted hen, for at undersøge og researche markedet for studentervogne til den store årlige kørsel.

Book Studenterkørsel

Book Studenterkørsel er en virksomhed, der fokuserer på at være det professionelle bindeled mellem de studerende og udbyderne af selve kørslerne. På denne måde gør de dét at indhente tilbud og bestille studentervogne gennemsigtigt, overskueligt, trygt og nemt. Ved udfyldning af en simpel formular på forsiden, vælger den studerende blot skole, årstal for kørsel, dato(er) og antal kommende studenter. Dette åbner op for et væld af studentervogne i alle former og farver. Book Studenterkørsel har lige nu over 100 udbydere af studenterkørsel og over 400 vogne koblet op på deres hjemmeside.

Landets største udvalg af studentervogne

Med andre ord kan du her finde landets største udvalg af alt fra veteranvogne, partybusser og transportlastbiler til hestevogne, militærlastbiler og brandbiler til studenterkørsel. Det er gratis for den studerende at sammenligne priser, features, vogne og generelt at bruge servicen på platformen.

Køreruteprogram der gør det nemt at lave ruten

Hos Book Studenterkørsel tilbydes der samtidig et online køreruteprogram, som gør det nemt for de studerende at udforme deres kørerute, som de efterfølgende kan videregive til deres udbyder. Normalt, når en kørerute bliver afleveret hos udbyderen, så er de særlige regler, der gælder for en studentervogns hastighed og færdselsregler, ikke taget i betragtning. Dette skaber misforståelser og forsinkelser. Køreruteprogrammet hos Book Studenterkørsel er specialudviklet netop til studenterkørsel, og tager både hensyn til faktorer såsom hastighed og færdselsregler for studentervogne på vejene. Derfor kan man som studerende have ro i maven over, at ruteplanlægningen bliver optimal med hjælp fra dette værktøj. 

Bookingerne til 2020 & 2021 vælter ind

Book Studenterkørsel oplever i øjeblikket enorm efterspørgsel på bookinger af studenterkørsel. Ikke kun for 2020, men også for 2021. Så står man som klasse og skal have fat i den helt rigtige vogn på den helt rigtige dato, er det nu man skal begynde at lede.

Når der bliver booket gennem Book Studenterkørsel, sidder der altid en kundeservice klar til at besvare alle spørgsmål der skulle være ang. bookingen mm. Efter bookingen får de studerende alt information på udbyderen og omvendt, så parterne herefter kan aftale praktiske forhold som restbetaling og selve kørslen.

Du kan forsikre klassens studenterkørsel

Portalen for studenterkørsel tilbyder også de unge mennesker at forsikre sig mod at deres respektive udbyder skulle gå konkurs, inden de skal ud og køre med ham. En sådan forsikring kan både tilkøbes ifm. selve bookingen, eller efterfølgende. Har klassen ikke booket gennem Book Studenterkørsel, men derimod direkte ved den enkelte vognmand, tilbyder studenterkørselsplatformen stadig tilkøb af forsikringen. Så skulle uheldet være ude og den valgte udbyder går konkurs inden kørslen (som ofte kan være to år ude i fremtiden), er klassen dækket ind.

I sådan et tilfælde vil der som første prioritet, nemlig blive fundet en ny vogn til studenterne. Alternativt vil studenterne få refunderet hele deres betalte beløb for den pågældende booking. Dette sikrer, at studerende der booker gennem Book Studenterkørsel kan være helt trygge ved deres bestilling, og se frem til en fantastisk studenterkørsel, uden at skulle gå i op mod to år og være nervøs for, om uheldet skulle være ude ift. en konkurs.

Book Studenterkørsel vil være udbyderen for dig

Visionen for Book Studenterkørsel er, at være dét sted på nettet, hvor søgning og booking af studenterkørsel gøres nemmest og mest overskueligt. Det er vigtigt for dem, at være professionelle, gennemsigtige og skabe tryghed for de studerende, når det kommer til hele bookingprocessen af studentervogne. Udover dette, så tilbydes det også, at de studerende kan tilkøbe en såkaldt partypakke. Partypakken indebærer det helt essentielle festudstyr og gadgets, som de studerende har brug for på deres studenterkørsel.

Servicen, forsikringen og køreruteprogrammet sørger for, at bookingprocessen og kørslen bliver en nem og succesfuld affære og partypakken sørger for, at festen på turen bliver uforglemmelig!