Studenterhus Odense sadler om

Studenterhus Odense sadler om

Studenterhus Odense sadler om og som et skridt på vejen imod at få vores eget fysiske studenterhus har Studenterhus Odense i det sidste halve år ryddet op og lagt vores prioriteringer om.

Dette betyder blandt andet at alle som har interesse i at støtte os - studerende såvel som ikke-studerende - nu kan melde sig ind i foreningen for blot 100 kr.

Et medlemsskab giver adgang til kontante rabatter til vores egne arrangementer på Kulturmaskinen, samtidig med at det er en klar stemme i debatten om hvorvidt Odense skal have et studenterhus, og hvad dette hus skal bruges til.

I samme ombæring har vi fået ny hjemmeside og ny grafisk profil som skal gøre Studenterhus Odense til et velkendt og genkendeligt brand i Odense. Det nye logo har vi udarbejdet sammen med Cosmographic, og den nye hjemmeside er leveret af redWEB.

Dette er to gode eksempler på hvordan vi i fremtiden vil etablere tættere samarbejder med eksterne aktører end tidligere, for på denne måde at komme til at spille en større rolle i Odense som studieby.

Til det kommende forårssemester har vi valgt at fokusere vore arrangementer på vores Tømmermandscaféer, hvor der nu vil være åbent alle søndage, fra 13-19. Her overtager vi hele underetagen i Kulturmaskinen, og kan således invitere indenfor til hyggeligt samvær i cafeen, samtidig med at der typisk vil være en koncert i store sal.

Igen i dette semester vil man også kunne opleve Doc Lounge og Comedy.


Studenterhus Odense er drevet af en frivillig bestyrelse, ligesom personalet til vores arrangementer også er frivillige.

Medlemsskab er ikke en forudsætning for at blive frivillig i foreningen, og vi kan altid bruge flere frivillige til alverdens opgaver, store som små.

Se deres flotte nye hjemmeside her, og find mere info