Studentergaver du kan ønske dig i 2017

Bliver du student i 2017, og er du i tvivl om, hvad du skal ønske dig i studentergave? Bare rolig. Der er stadig et par måneders betænkningstid, inden du skal færdiggøre din ønskeseddel. Hvis du gerne vil have lidt hjælp til, hvad du kan ønske dig i studentergave, så læs med her.

I denne artikel har vi nemlig samlet en række populære studentergaver, der med al sandsynlighed vil gøre sig godt på din ønskeseddel.

Tilskud til din rejse i sabbatåret

Mange vælger at tage et sabbatår efter studiet med henblik på at arbejde og rejse. Hvis du selv overvejer det, så kan du med fordel ønske dig et tilskud til din rejse. På den måde behøver du ikke at arbejde så meget, og din opsparing går hurtigere.

Det kan også være, at du ønsker et tilskud til en bestemt oplevelse på din rejse. Det kan for eksempel være en ballontur over Napa Valley eller lignende. Tilskud til oplevelser og rejser er uden tvivl et gaveønske du altid kan bruge. Især hvis du skal ud at rejse og gerne vil have råd til nogle vilde oplevelser.

En oplevelse som afslutning på livet som studerende

Når du bliver student, siger du farvel til en epoke, der forhåbentlig har været sjov. I den forbindelse er det fedt at afslutte epoken med manér. Det kan du gøre på mange måneder. Nogle drikker et glas champagne, andre hopper nøgne i en sø og nogle vælger også at afslutte epoken med en oplevelse.

Sådan en ”afslutningsoplevelse” kan være mange ting. Et godt bud er et faldskærmsudspring. Her er der tale om en oplevelse de færreste tør og som med garanti vil udfordre dig. Det adrenalinkick et faldskærmsudspring giver dig vil uden tvivl sætte et smukt punktum på dit liv som studerende. Find yderligere inspiration til hvilke oplevelser du kan ønske dig i studentergave her.

Et smykke til kvinden og et ur til manden

Er du mere til en traditionel studentergave, så kan du med fordel overveje et smykke (hvis du er kvinde) eller et tur (hvis du er mand). I mange år har det været kutyme at få/ønske sig smykker og ure i studentergave.

For kvinderne kan det for eksempel være en ring eller en halskæde, der symboliserer, at de gode studieår er forbi. For mændene vil et dyrere ur være et godt minde og en god fejring af studenterhuen.