Studenterbroen på Syddansk Universitet

Studenterbroen på Syddansk Universitet

Så er det ved at være absolut sidste chance, hvis du vil deltage i et brobygningsforløb på SDU, da tilmeldingen slutter den 21. september.

Tilbuddet er til dig der er færdig på gymnasiet til sommer, eller allerede har afsluttet din gymnasiale uddannelse, og stadig er lidt i tvivl om hvad du skal efterfølgende. Her får du nemlig chancen for at opleve studielivet på Syddansk Universitet i dagene fra den 27. oktober til den 29. oktober.
Der vil være Studenterbro tilbud på SDU i både Odense, Kolding, Esbjerg, Slagelse og Sønderborg.
Studenterbroen eller studiepraktik på universitetet giver dig mulighed for at indblik i undervisningen i de forskellige fag, møde studerende, undervisere og forskere. Du kommer til at opleve universitetets lokaler, det vil sige auditorier, laboratorier, lokaler til undervisning, it-faciliteter med mere. I løbet af dit besøg får du lov til at arbejde med faget, og ikke mindst får du kendskab til, hvad det vil sige at studere på Syddansk Universitet – både rent fagligt og socialt. Håbet er at dine erfaringer fra disse dage vil komme dig til gode når du skal til at vælge uddannelse efter gymnasiet.
Læs mere om tilmelding og tilbud på de forskellige afdelinger på Arrangementets Hjemmeside.