Spicy Restaurant

Spicy Restaurant

Hos Spicy Restaurant i Aarhus V får du lækre originale indiske og pakistanske retter, såsom chicken tikka masala, chicken korma og biryani. Her finder du også sprøde pizzaer, hjemmelavede sandwiches, smagfulde shawarmaer og samosaer.


Spicy Restaurant ligger på Kærtoften 10 i Aarhus V, ikke langt fra Hasle Skole og Hasle Kirke. Restauranten har fået uovertrufne gode anmeldelser på Hungry.dk, og kunderne melder om super lækker og velsmagende mad, tilpas krydret og hurtig levering af venligt personale. Deres glade smiley, vidner også om et højt niveau og friske varer.


På det store og lækre menukort, finder man de klassiske pizzaer som fx Vesuvio med tomat, ost og skinke, indbagte pizzaer med spaghetti og kødsauce, samt pastaretter, og ikke at forglemme deres delikate pakistanske og indiske retter. Her er smagfulde retter med kylling, lam og oksekød, og flere af retterne fås også som vegetarretter. Der er endvidere et godt udvalg til børnene, og autentiske desserter.


Lyder det som noget, der bør prøves, så er Spicy Restaurant kun et enkelt klik væk. Her er åbent alle ugens dage mellem kl 16 og kl 22, og de rare bude bringer hurtig og nemt ud, men maden kan også afhentes på restaurantens adresse Kærtoften 10, 8210 Aarhus V.