Spice jeres forhold op

Spice jeres forhold op

Det er de små ting i hverdagen der holder liv i gnisten i jeres forhold, hvilket kan være let at glemme i en travl hverdag med studie og lektier. Prøv alligevel, du vil blive glad for det og det vil din kæreste med garanti også.

Husk at forkæle sig selv først

Selvom det er vigtigt at huske hinanden i en travl hverdag, er det også vigtigt at huske dig selv. Selvom du er studerende og lever på en SU, så skal du stadig huske at gøre noget godt for dig selv. En gang i mellem må du godt købe den taske du sukker efter eller de sko du har lagt i din virtuelle indkøbskurv et utal af gange. Eller hvad med en fræk kjole, som din kæreste også kan få glæde af? Du kan også sætte en dag af til selvforkælelse, hvilket ikke behøver at koste en formue. Læg neglelak, en ansigtsmaske eller smør dig ind i creme. Med andre ord, brug tid på dig selv, så du føler dig godt tilpas.

Hold liv i gnisten    

Efter en dag eller bare efter et par timer med selvforkælelse kan du med garanti mærke det både på humøret og på selvværdet. Det kan din kæreste også mærke. Hvorfor ikke udnytte det og gøre dig ekstra lækker for ham? Hvis du trænger til lidt inspiration til hvordan du bedst kan gøre dette, kan du besøge Openworld.dk, hvor du med garanti vil exspand your world (og din kærestes). Her kan du læse om tips og tricks til at holde liv i gnisten og til at huske hinanden i hverdagen. Men et sikkert hit til at gøre dig lækker for din kæreste, er frækt undertøj. At have det på, vil også give dig en følelse af at være sexet, noget din kæreste helt sikkert er enig i.