Specialkaffe fra dynamocoffee.com

Specialkaffe fra dynamocoffee.com

Hos DynamoCoffee.com kan du finde et stort udvalg af specialkaffe og grønne kaffebønner i alle prisklasser. Find din indre barista frem, og oplev en helt ny verden indenfor kaffe!

Hos dynamocoffee.com sælger vi ikke bare almindelig kaffe. Vi sælger kaffe som er Direct Trade mærket. Det sikrer dig en god og kvalitetsfuld kaffe, men det sikrer samtidig en kaffe, hvor der er taget højde for etik. God kaffe begynder nemlig med god etik.

Vi forhandler vores kaffe direkte med kaffeproducenterne, og dette sikrer, at vi 100% kan stå inde for, hvordan kaffeproducenterne bliver behandlet, og at kaffeproducenterne får den fortjeneste for kaffen, som de arbejder hårdt for, og at denne fortjeneste ikke ender hos dyre mellemled. Kaffe dyrkes nemlig i dele af verden, hvor levestandarden er langt fra den danske, og vi vil være med til at skabe ordentlige forhold til disse kaffeproducenter. 

Vi forhandler Direct Trade kaffe, som sikrer en god kaffe. En god kaffe, hvor smagen, kvaliteten og historien er i højsædet. Dette er både til gavn for producenter, forhandlere, men ikke mindst, alle kaffenyderne.

Hos dynamocoffee.com forhandler vi også et stort udvalg af grønne kaffebønner. Med grønne kaffebønner, så kan du finde din indre barista frem, og prøve kræfter med, at riste din helt egen kaffe, og her kan man eksperimentere, for at finde frem til sin helt egen smag og nuance.

Hvis du er ny indenfor, at riste din egen kaffe så kan vi godt love dig, at der åbner sig en helt ny verden indenfor kaffe. Kaffe har aldrig smagt bedre, når du først har prøvet at riste din egen.

Hos dynamocoffee.com kan du udover specialkaffe og grønne kaffebønner, også købe alt i tilbehør og udstyr til kaffe. Vi forhandler alle de kendte mærker, og det sikrer dig et stort udvalg, så mon ikke at der også er noget for dig?

Hos dynamocoffee.com får du fri fragt, hvis du køber for kr. 400,- og hvis du mangler gaven til en person, som ikke kan få nok af kaffe, så tilbyder vi også gavekort.

Hvorfor ikke invitere din bedste ven, en i familien eller din bedre halvdel på et kaffekursus?

Vil du gerne lære at blive en rigtig barista? Hos dynamocoffee.com tilbyder vi foruden kaffe og udstyr, også kaffekurser. Her kan du opleve et kaffegrundkursus, hvor du får en introduktion til kaffe, og hvor vi kommer langt omkring lige fra kaffens botanik og geografi, til plukning og efterhøstbehandlinger, og til ristning samt cupping.

Dette kursus varer omkring 2,5 time og er et rigtig godt kursus til dig, som gerne vil lære mere om kaffens historie, sorter og ikke mindst lære omkring, hvordan du kan riste din helt egen kaffe.

Hos dynamocoffee.com tilbyder vi også kurset Barista level 1. På dette kursus lærer du omkring at brygge espresso og skumme mælk på den helt rigtige måde. Her kommer vi omkring alt indenfor kaffebønner, indstilling af kaffekværne og maskiner. Vi kommer også ind på andre elementer såsom rengøring, brygopskrifter og skumning samt meget meget mere. Der vil naturligvis også være mulighed for at trække masser af espressoskud og skumme litervis af mælk.