Spar penge ved at skifte til e cigaretter

Spar penge ved at skifte til e cigaretter

Som studerende er det ikke altid fordi kontoen er fyldt til randen - tværtimod. Derfor handler det også om at være god til at spare på sine penge, hvilket også gør sig gældende for dig, der er ryger. Hvis du f.eks. ryger en pakke cigaretter om dagen, så bliver det faktisk til intet mindre end 1320 kr. pr. måned, hvis man tager udgangspunkt i, at det er en pakke Prince Light til 44 kr. pr. pakke. Derfor er der også mulighed for at spare rigtig mange penge ved skifte fra de almindelige cigaretter og over til en eller flere e cigaretter. På den måde skal du heller ikke være bange for, at du skal give afkald på dit nikotin, for du kan nemlig sagtens finde nikotinholdig e-væske, som du kan bruge, når du skal dampe på din e-cigaret - og det er blot én af årsagerne til, at et skifte til e cigaretter er fornuftigt.

Få bedre plads i økonomien med en e-cigaret
Der er rigtig mange rygere, der ganske udmærket er klar over, at deres rygning koster dem rigtig mange penge på både månedligt og årligt basis. Hvis vi fortsætter det ovennævnte eksempel, så bliver 1320 kr. pr. måned faktisk til hele 15.840 kr. pr. år, hvilket sagtens kunne finansiere en ny sofa til stuen eller en ekstra uge på sommerferie. Derfor gør du også klogt i, at overveje, hvorvidt du skal begynde at trappe lidt ned på dit forbrug eller derimod foretage skiftet og begynde at dampe på en e-cigaret i stedet. Der er selvfølgelig fordele ved begge valg, men det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det er meget sjældent, at folk har succes med det første valg, da de meget hurtigt ender med at opjustere den daglige mængde af cigaretter igen.

Én af de helt særlige årsager til, at der er langt flere, der har succes med at lægge de almindelige cigaretter på hylden og i stedet dampe på en eller flere e cigaretter er, at de hverken skal give afkald på deres nikotinindtag eller det sociale aspekt, for du kan sagtens tage din e-cigaret med ud sammen med de andre rygere, hvor I kan stå og have det hyggeligt og føre en samtale, hvilket man derimod skal give afkald på, hvis man vælger at droppe cigaretterne helt. Det er blot endnu en rigtig god grund til, at du skal skifte til e-cigaretter i stedet for f.eks. at forsøge sig med alle mulige andre forskellige former for rygestopmidler, som bl.a. kunne være nikotintyggegummi, nikotinplaster eller noget helt tredje i den dur, for det er særdeles sjældent at det virker og så kommer der ikke noget andet ud af det end, at du har spildt penge på det.

Køb både e-cigaret og rygevæske på Internettet
Hvis du gerne vil gøre det endnu billigere for dig selv, og det vil du med garanti gerne, så er det meget vigtigt, at du ikke køber hverken dine e-cigaretter eller dit rygevæske i en fysisk butik, men derimod hos en dansk webshop, da der faktisk er rigtig mange penge at hente ved at gøre dette. Ikke nok med, at der er stor prisforskellige på de forskellige varer, så vil du også hurtigt opleve, at udvalget er langt større og derfor er der også mulighed for at eksperimentere med flere forskellige e-væsker, så du i sidste ende kan finde frem til en lille håndfuld af e-væsker, som du bedst kan lide. Faktum er dog, hvad end du vælger at købe dine e-cigaretter og dit rygevæske i en fysisk butik eller på nettet, så er der mange penge at spare kontra køb af almindelige cigaretter.