Spændende studiejob i Danmark

Spændende studiejob i Danmark

Vores sektion for studiejob på StudenterGuiden.dk vokser hele tiden og vi er stolte af at kunne tilbyde relevante studiejob til studerende og kandidater i Danmark. I denne lille nyhed har vi samlet spændende studiejob i Danmark.

Hvad enten du bor i Storkøbenhavn, Århus eller Odense - så har StudenterGuiden.dk en lang række spændende studiejob som du kan søge. Vi har samlet nogle af de mest populære her, så du kan få inspiration til et studiejob ved siden af dine studier. Vi har udvalgt virksomheder og vikarbureauer, der løbende tilbyder studiejob som vi synes du bør kigge nærmere på:


Markman


Markman leverer specialiserede konsulentydelser af høj kvalitet til det danske erhvervsliv. Markman tilbyder en lang række relevante studiejob til studerende i de fleste større byer - lige nu kan du søge et spændende studiejob inden for beskæftigelsesområdet i København og Odense:

Studiejob inden for beskæftigelsesområdet i København

Studiejob inden for beskæftigelsesområdet i OdenseVKAREN.dk


VKAREN.dk er et vikarbureau i Odense, der formidler en lang række vikarjob, studiejob og fuldtidsjob til studerende, kandidater og alle jobsøgende. Lige nu tilbyder VKAREN.dk et vikarjob i Odense V:

Studerende til lageropgave i Odense Vest søgesBusiness Result TM


Business Result TM er en virksomhed der opererer på b2b-markedet. Lige nu søger Business Result TM dygtige mødebooker i København.

Professionel mødebooker søgesTM Partner


TM Partner opererer primært i den danske telebranche og søger løbende studerende til en lang række telemarketing job.

Studiejob hos TM PartnerISS


ISS er en af Danmarks største virksomheder og tilbyder studiejob og kandidatjob indenfor telemarketing, administration, økonomi, HR, løn og salg.

Studiejob hos ISS