Sokkelund Café og Brasserie


Hvis du vil besøge en blanding af en café og et brasserie i København, så har vi det oplagte valg til dig: Sokkelund Café og Brasserie. Her har de et stort udvalg af forskellige retter, og du kan både få morgen og brunch, frokost, aftensmad samt cocktails og snacks, som alle har hver deres menukort. Derfor er du sikker på at finde et kæmpe udvalg, når du vælger at spise hos Sokkelund Café og Brasserie i København. Du finder det beliggende på adressen Smallegade 36 på Frederiksberg.

På morgen menuen finder du diverse klassikere såsom grød, pandekager, egg royal, avocado med spejlæg samt en ostemad. Der er derfor noget til enhver smag. Skal du have noget lækkert at drikke, kan du eksempelvis vælge imellem en lækker caffe latte eller måske en forfriskende juice. Ønsker du en hyggelig brunch med veninderne, hvor I samtidig får en god cocktail til? Så er der også mulighed for at få brunch drinks hos Sokkelund Café og Brasserie, hvor I blandt andet kan vælge mellem bloody mary, mimosa og champagne.

Til frokost kan du få en masse lækkert smørrebrød. Derudover har de også gode klassikere til frokost såsom moules frites, pariserbøf og steak fries. Er du til noget let, kan du også vælge imellem et lækkert udvalg af salater. Aftenmenuen tilbyder samme klassikere som til frokost. Derudover kan du også få lækre og saftige burgere til aften. Udvalget hos Sokkelund Café og Brasserie er kæmpestort, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne.

Hvis du søger et sted med vennerne på Frederiksberg hvor I kan få gode cocktails inden en tur i byen, så er Sokkelund også et oplagt valg til netop dette. Deres cocktails menukort byder på noget for enhver smag. Hvis du ønsker at tjekke dette ud, kan du finde deres cocktail menukort her.

Tag vennerne med på Sokkelund Café og Brasserie uanset hvad anledningen er. Her finder I noget til både den lille sult, den store sult eller måske trangen til en cocktail. I finder helt sikkert noget på menuen som er i studievenlige priser.
Adresse

Smallegade 36
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 38 10 64 00


Åbningstider

Mandag - onsdag: 08.00 - 22.00
Torsdag - fredag: 08.00 - 23.00
Lørdag: 09.00 - 23.00
Søndag: 09.00 - 21.30


Website

https://cafe-sokkelund.dk/