Snack & Blues

Ægte dinerstemning, lækker mad og blues i højtalerne. Lyder dette som noget for dig? Så skal du helt sikkert ikke snyde dig selv for at tage en tur forbi Snack og Blues, der er en form for mikrodiner beliggende på Guldbergsgade 7A i København.


 


På Snack og Blues i København får du serveret lækker mad med et smil. Snack og Blues er nutidens svar på en diner, og du kan være sikker på, at stemningen på stedet vil lede dine tanker hen på en amerikansk diner i USA. Lokalet er et småt og funky indrettet lokale med pink vægge, mørklakeret trædisk og turkise bord. Indretningen er altså med til at danne rammerne for en ægte diner stemning, og når du besøger stedet, er du altså sikret en helt speciel stemning, som du ikke kan opleve andre steder i København.


 


Den uformelle og ikke mindst super fede stemning gør stedet til et sted, der er oplagt at besøge med både venner, familie eller kollegaer. Stedet rummer alt fra dig alene, til mindre og større selskaber. Der vil således altid være en god anledning og undskyldning for at besøge stedet.


 


På menukortet finder du et hav af forskellige retter, og det kan med garanti siges, at der vil være noget til enhver smag. Al maden bliver tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag, og personalet stræber altid efter, at du får en god madoplevelse.


 


Æg, kylling og fritter er hovedingredienserne hos Snack og Blues i København, og du finder et væld af hjemmelavede godter som deviled eggs, nuggets, hotwings, fritter, vafler og flere forskellige burgere. Menukortet er altså superindbydende, og som prikken over i’et bliver du mødt af en sød musik fra højtalerne, hvorfra der strømmer blues af den gamle skole ud. Det får altså en helhjertet oplevelse, når du besøger Snack og Blues, og du vil helt sikkert ikke være denne oplevelse foruden.


 


Et populært valg på menukortet hos Snack og Blues er den såkaldte “Snack Dinner”, hvor kokkene frit sammensætter en ret bestående af 8 snacks. Det kan f.eks. være snacks som forskellige typer af æg, tarteletter, hjemmelavede nuggets, citrontærte og mange andre spændende små retter. Det er en god måde at få smagt lidt af det hele på, og du kommer bredt rundt på menukortet. Alle retterne er super veltilberedte og velsmagende, så du kan trygt overlade det til kokkene at finde ud af, hvad dit måltid skal bestå af. Er du ikke til denne form for servering kan du selvfølgelig også selv frit vælge dine retter fra det overdådigt lækre menukort.


 


På deres Facebook får Snack og Blues 4,8 ud af 5 mulige stjerner, hvilket indikerer, at stedet helt klart er et besøg værd. Fantastisk mad, et venligt og imødekommende personale samt en charmerende og speciel stemning er blot få af de ting, der især fremhæves at tidligere besøgende. Især deres burgere og fritter siges af tidligere gæster at smage guddommeligt. Det kan altså kun gå for langsomt med at få besøgt stedet. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, og en ting er sikkert og det er, at det hverken vil være første eller sidste gang, at du besøger stedet!