Smykkelinien

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Engelsholm Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Engelsholm Højskole
Smykkelinien

Mennesker har altid elsket at beklæde sig med smykker og det at være smykkedesigner har altid været et værdsat håndværk. Alle har forskellig smag i smykker, og nogle er bedre til at designe smykker, der er elsket af andre.

Frem for alt er det fantastisk at kunne lave sine egne smykker. Det er en arbejdsproces, som giver dig muligheden og værktøjer til at fremstille et smykke fra ide til et færdigt produkt.

Det gode design afspejles i både materialer og funktion, men også i æstetiske overvejelser. Alt det skønne finder sit udtryk i harmoni og balance mellem design og det personlige udtryk.

Smykkelinjen på Engelsholm giver dig mulighed for at lære en række teknikker til bunds og skabe smykker, der fortæller en historie.

Vi arbejder med værkstedsorienteret designforståelse, forskellige materialer, ideoplæg, grundlæggende teknikker, forskellige støbninger, isætning af stene, og øvelser.

Der lægges vægt på formsproget og overfladebehandlinger, som tilsammen giver liv til smykkerne og er med til at skabe det personlige udtryk.

Smykkeværkstedet på Engelsholm er stort og veludstyret. Du får stillet din egen, personlige arbejdsplads til rådighed med alle nødvendige værktøjer. Vi tilbyder dig 16 lektioners undervisning om ugen på linjefagene.

Se videoen nedenfor hvordan smykkefremstillingen foregår på Engelsholm Højskole: