Smart måltidskasse-trick for studerende

Som studerende har man sjældent synderligt mange penge stående på bankkontoen, hvorfor ethvert sparetip som studerende hilses velkomment, og i denne artikel disker vi op med netop et sparetip. Heri nuancerer vi nemlig, hvordan du kan få billige måltidskasser i en begrænset periode.

I løbet af de seneste år er der kommet flere og flere spillere til måltidskasse-markedet. Et stigende antal spillere på et begrænset marked fører som regel til øget konkurrence, og den øgede konkurrence på måltidskasse-markedet er kommet – og kommer – til udtryk på en række måder, der i den grad tilgodeser forbrugerne.

En af måderne, hvorpå den skærpede konkurrence kommer til udtryk, er i form af skarpe introtilbud. Noget, som stort set alle måltidskasse-leverandører i dag byder på.

Netop disse introtilbud er centrale i forhold til vores sparetip til studerende.  

Nærmere bestemt er vores tip, at du benytter dig af alle de introtilbud, du finder særligt attraktive, og at du - efter at have benyttet et introtilbud - straks afmelder dig måltidskasse-servicen så du ikke modtager mere end én måltidskasse. På den måde slipper du nemlig for at betale fuld pris for en eneste måltidskasse. I hvert fald hos de leverandører, hvor introtilbuddet omfatter rabat på første måltidskasse.

Hvor finder jeg tilbuddene?

Hos Godappetit.dk kan du finde en overskuelig oversigt over de bedste måltidskasser i Danmark. Via denne oversigt kan du blandt andet se antallet af dage og personer, de enkelte leverandører leverer måltidskasser til, men også hvorvidt leverandørerne byder på introtilbud lige nu og i givet fald hvilke.

Foruden en overskuelig oversigt over de bedste måltidskasser finder du hos Godappetit.dk grundige anmeldelser af diverse måltidskasse-leverandører. Via disse anmeldelser vil du kunne opnå indsigt i, i hvilket omfang diverse services leverer varen inden for følgende parametre:

-          Fleksibilitet

-          Kvalitet af råvarer

-          Ry blandt forbrugerne

-          Variation

-          Pris.

Troværdigheden i anmeldelserne må siges at være yderst høj, da Godappetit.dk har testet samtlige leverandører, de anmelder. Noget, som blot ganske få måltidskasse-sammenligningsplatforme har.