Slut med fesne burgere

Slut med fesne burgere

Nu gælder nytårsfortsættet vist ikke længere, så du kan roligt sætte tænderne i en burger fra Bull.

Hvert år sætter danskerne sig for at de ikke vil spise eller drikke usundt og at de vil træne og tabe sig. Men nogle gange kan det også blive for meget af det gode. Det er også usundt at træne for meget, så alting skal gøres med måde. Der sker ikke noget ved at du én dag om ugen spiser en stor pose slik eller en kæmpe burger. Man skal ikke nægte sig alt det gode og gå glip af at leve livet.

Der er ikke noget så lækkert som en stor, saftig burger og sprøde pommes frites. Det skal selvfølgelig være gode, friske råvarer at burgeren er lavet af. Hvis der skal være en ordentlig bøf i, så kan det stort set ikke betale sig at lave den selv. Det koster næsten det samme i råvarer at lave sin egen burger med pommes frites til og alt besværet er ikke det værd, hvis du bare vil slappe af og nyde maden.

Henning fra Bull i Odense har fundet løsningen på den helt perfekte burger i den rigtige størrelse til rigtig sultne mænd (og kvinder). Kig forbi og bestil din mad enten i den amerikansk inspirerede restaurant eller leveret som take away.

Studenterguiden.dk har anmeldt Restaurant Bull Diner Odense - du kan læse vores anmeldelse her