Slip for madlavningen og opvasken når du skal holde fest

Slip for madlavningen og opvasken når du skal holde fest

Gider du selv stå for maden når du skal holde studenterfest eller julefrokost? Nej vel? Og måske har du været lidt sent ude, så alt er booket i alle de bedste restauranter, som du egentlig havde tænkt du skulle holde den fedeste fest ved. Men hvorfor ikke holde det derhjemme eller i et lejet forsamlingshus og så bestille maden udefra? Det er jo trods alt dine venner og familie, som gør festen til en fest og dernæst maden, som skal gøre det store indtryk.


Måske er der ikke plads inde i huset, men så kan du bare slå et stort telt op i haven til festen. Det er faktisk også muligt at få god gourmet mad, selv hvis man bestiller catering til sin fest. Så kan du selv bestemme om det skal være portionsanretninger eller du vil have en stor buffet med det hele.


Det behøver ikke være en kæmpe forsamling eller arrangement for at du kan bestille catering. Selv til en lille privat fødselsdag er der mulighed for at bestille. Og hele året rundt. Der er altid grund til at lave en fest og der er også altid en grund til at slippe for opvasken.