Slip for endeløse timer foran computeren – få transskriberet dine opgaver

Slip for endeløse timer foran computeren – få transskriberet dine opgaver

Hvis du nogensinde har lavet et timelangt interview eller fået til opgave at transskribere et bestyrelsesmøde, så ved du at det kræver præcision, omhyggelighed og dedikation. Hos Scriptomist har de tekstforfattere ansat med skarp hørelse, der med glæde transskriberer dine opgaver grundigt ned til mindste detalje. Så slipper du for at sidde i timevis foran skærmen.      

Transskribering kræver omhyggelighed, præcision og nærvær, hvis kvaliteten skal være i top. Hvis lydkvaliteten er dårlig, så kan det nemlig blive en lang aften foran computeren. Ofte skal du sidde og spole frem og tilbage bare for at få en enkelt sætning eller sågar et enkelt ord korrekt.

Transskribering tager tid. Derfor klarer de lydhøre tekstforfattere hos Scriptomist gerne arbejdet for dig. Bevæbnet med skarpe øre og rappe fingre, sidder de klar ved tasterne med høretelefoner på til at transskribere alle dine opgaver. Om det er videnskabelige interviews, fortroligt juridisk materiale eller noget helt tredje – så transskriberer de det hele.

For at transskribere korrekt skal du være god til at lytte. Det er derfor en tidskrævende opgave, der kræver fuld opmærksomhed. En lydfil fra et møde i bestyrelsen eller andre forsamlinger har masser af individuelle stemmer i forskellige tonelejer, der kræver koncentration og fokus. Hos Scriptomist giver de dig og dine opgaver deres fulde koncentration, så du ikke behøver gøre det.

Alle opgaver, du skal have oversat fra lyd til tekst, klarer de hos Scriptomist. De gør det med grundighed og glæde og selvfølgelig med den største fortrolighed. Du kan derfor trygt sende dine transskriberingsopgaver til Scriptomist for at spare både tid og penge. Så får du også tekster til tiden.    

Få mere opmærksomhed med content marketing

Begrebet content marketing dækker over en række markedsføringsstrategier, der omfavner det journalistiske begreb show it, don’t tell it. Du skal ikke bare sige, at du har det bedste produkt på markedet – du skal fortælle det. Ved at vise os det.  

Content marketing er en strategisk metode, der blandt andet handler om at skabe indhold. Og helst indhold, der er unikt for dit produkt. Hvis indholdet er unikt, skaber det en naturlig interesse og nysgerrighed hos læseren, og du får helt automatisk bedre omtale både på internettet, men også når snakken går i dit netværk eller på kontoret.    

Med unikt indhold skiller du dig ud fra dine konkurrenter. Og når du skiller dig ud, oplever du den største forandring for dit produkt og din virksomhed – Det er sådan, du skaber dit brand. Med dit unikke brand så husker folk dig, og de forbinder dig straks med det produkt, som du ønsker at sælge. Og de forbinder produktet med dig. Content marketing er en metode til at skabe opmærksomhed omkring dit unikke brand. 

Hos Scriptomist går de længere end en fængende overskrift. Med den rigtige strategi inden for content marketing kan du pirre nysgerrigheden hos dine potentielle kunder, omdanne den til interesse og endnu et salg. Du kan omdanne dine læsere til kunder med content marketing, og hos Scriptomist står de klar til at hjælpe dig med den overgang. 

Tekster til tiden

Vi lever i en verden af tekst. Og vi er omgivet af det. Reklamer, annoncer, nyheder, artikler, aviser, bøger og manualer – tekster kommer i mange former. Vi lever derfor også i en verden af støj. Der bliver produceret en overflod af tekster, som ingen læser og netop derfor må tekster gerne skille sig ud, så det skaber opmærksomhed og interesse.

Opgaven hos Scriptomist er klar og tydelig – de skriver tekster, der skaber opmærksomhed og interesse – og som skiller sig ud fra mængden. De klarer alle slags tekstopgaver lige fra tekstforfatning til transskribering og content marketing. De er klar til at give en skrivende hånd med, når det hårde grundarbejde skal gøres.

Forskellige sprog er heller ingen hindring. Scriptomist kan klare opgaver på dansk, svensk, norsk, finsk, engelsk og tysk. Hvis du har tekster, der skal oversættes mellem de sprog, så hjælper de dig gerne. Oversættelse handler om mere end, hvad du kan slå op i en ordbog. Hos Scriptomist stræber de efter at bevare både sprog og tone. Du kan derfor stole på, at budskabet går rent igennem ikke bare herhjemme, men også i resten af Norden og Nordeuropa.