Slagteriskolen - Uddannelsescentret i Roskilde

Slagteriskolen - Uddannelsescentret i Roskilde


Lad ikke navnet snyde dig, på Slagteriskolen i Roskilde kan de så meget mere.

Her kan du nemlig tage uddannelser på niveauerne erhvervsuddannelser, akademiuddannelser og efteruddannelse. Du kan bl.a. uddanne dig til slagter, kok, bager, tjener og meget mere. Men først og fremmest er det her du finder et fuld-skala slagteri til undervisningsbrug. Således er skolen over året blevet til ekspert på området, og får ofte henvendelser fra både ind- og udland omkring kød og kødproduktion.

Men over tiden har Slagteriskolen, som det nye navn; Uddannelsescenter antyder, blevet til et uddannelsescenter der kan forberede dig til flere uddannelser. Således kan du her finde grundforløbet til retninger i Hotel- og restaurationsbranchen, medicinalbranchen, den bioteknologiske industri, fødevareindustrien, køkken/kantine-området, for bare at nævne nogle af hovedområderne. Alle uddannelserne ligger inden for Fødevarer og Service. Fælles for dem er, at du får løn under uddannelsen og en fremtid med gode muligheder for arbejde og videreuddannelse. På UCR kan du starte på to hovedforløb, henholdsvis Hotellet og Madunivers. Grundforløb 1 er for elever, der kommer direkte fra Folkeskolen.

Endelig tilbydes der her på stedet flere videreuddannelsesforløb og relevante kurser. Læs meget mere på skolens egen hjemmeside.

Her kan du indlede din uddannelse til flere faguddannelser herunder; slagter, bager, konditor, køkken/kantinearbejder, tjener, sikkerhedsvagt og meget mere.
Adresse

Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde


Kontakt info

Telefon: 4634 6200


Mail: ucr@ucr.dk


Uddannelser

Svineslagter

Smørrebrødsjomfru


Website

Slagteriskolen - Uddannelsescentret i Roskilde's website


Slagteriskolen - Uddannelsescentret i Roskilde