Skil dig ud fra mængden med en accessory, som du altid kan bruge

Skil dig ud fra mængden med en accessory, som du altid kan bruge

Det siges ofte at studerende ikke har råd til salt til ægget eller smør på brødet. Men på trods af dette, så er det altid de unge og studerende, der er mest med på moden og den nyeste trend. Det er ikke uden grund at ordsproget ”klæder skaber folk” stadig er aktuelt. Måske endda mere aktuelt end tidligere. Nu er det ikke bare tøj, men også accessories der er en vigtig del af moden. At være med på moden er noget der optager mange i forhold til at være den mest trendy. Den der er med på moden er ofte også meget populær. Men det er ikke nok bare at følge moden og vælge de mærker, der skiller sig ud. Man skal også skille sig ud på anden vis. Det handler om at vise personlighed. Det kan godt være meget svært at vise sin personlighed, hvis man går i det samme tøj, som alle de andre trendy personer. Derfor er accessories en stor del i at skille sig ud, da man kan gå med det mærke, der er populært, men skille sig ud fra de andre.

Det er ikke kun kvinder/piger, der går op i denne form for personlighedsmode. Mænd/unge fyre ønsker også at være med på denne trend, men der er ikke ligeså mange smykker og accessories til mænd. Så derfor må man tænke ud af boksen eller vælge det smykke, som de fleste mænd kan gå med, nemlig herreure, som disse her.

Et ur er ikke længere et teknisk eller mekanisk stykke håndværk til at se hvad klokken er. Nu er det til at vise at man har travlt og penge. Alle de rige og kendte iværksættere går med ur, men der er jo et ur i telefonen, som man kigger på hele tiden, så det er derfor et ur nu er blevet til et smykke. Det er trendy at være iværksætter og det er trendy at gå med ur. Ud over ure kan man som mand også bruge slipsenåle, butterflys, solbriller, seler og hat. Det er lige før vi er 100 år tilbage i tiden, hvor folk gik klædt sådan. Men sådan er det med moden. Den kommer igen og igen og kører i ring.

Hvis man ikke er til armbåndsur, men godt kan lide 1920’er stilen, så kan man jo også få sig et lommeur. Der er også noget særligt ved at hive et lommeur op af vestens brystlomme. Det er næsten helt skuespilleragtigt, hvilket også understreger den iscenesættelse af sin livsstil vi lever i. Er du ikke skuespillertypen, men gerne vil have et eller andet ekstra til at have på til festen, så kan du sagtens bruge et ur uden at nogen ser skævt til dig.