simpleRAW

Er du veganer eller blot vild med vegansk, økologisk og glutenfri mad? Så er simpleRAW lige stedet for dig. Hvis du søger en vegansk restaurant i København, så er simpleRAW stedet, hvor du finder netop dette. Her serveres mad uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer, mælkeprodukter og gluten. Har du lyst til at besøge denne restaurant, så finder du den på Gråbrødretorv 9.


Inspirationen til restauranten stammer fra RAW-tankegangen. I denne tankegang anvender man mad som er sundhedsfremmende. Her spiser man “levende” mad som ikke er opvarmet eller forarbejdet. På denne måde får man flest mulighed næringsstoffer og enzymer fra maden, idet det ikke er forarbejdet. Alt er derfor lavet fra bunden i de bedste omstændigheder, så du er sikker på at få et godt og sundt måltid. Alle retter på menukortet er veganske og glutenfri. 


Hos simpleRAW anvendes kun de bedste produkter, og de bruger udelukkende naturens egne råvarer. Dette gør de, da de ønsker at tilbyde gæsterne et ærligt og simpelt alternativ til alt det andet mad, som man ellers finder i København. Her er der ingen skjulte ingredienser eller konserveringsmidler, men blot ærlige ingredienser, så du får et sundt måltid.


Hvis man har diverse allergier, så er simpleRAW et godt sted at vælge at spise sin mad. Her er det nemlig nemt at finde ud af, hvilke ingredienser simpleRAW anvender i deres mad. De har både en liste på deres hjemmeside over, hvilke ingredienser de forskellige retter indeholder, så de tager højde for forskellige allergier. Derudover opfordrer de gæsterne til at gøre opmærksom på allergier ved bestilling, så personalet kan hjælpe til at finde den bedste ret til netop dig.


Som tidligere nævnt er alt på deres menukort vegansk og glutenfrit, så hvis du eksempelvis ikke tåler mælk og gluten kan du trygt spise løs af alle deres retter. Hvis du er allergisk fra laktose, mælkeprodukter og æg er du altså sikker her. I køkkenet anvender de alle slags nødder, frø, kerner og glutenfri soya. Så hvis du er allergisk overfor eksempelvis nødder er det vigtigt at nævne, så du ikke får en ret indeholdende dette.


På menuen hos simpleRAW finder du både brunch, frokost og aftensmad. På deres brunch menu finder du blandt andet en morgenmadstallerken, en varm brunch, avocado toast, vafler, smoothie bowl og en frugtskål. På deres frokost menu finder du forskellige snacks, bowls, smørrebrød, burger, suppe, sandwich og desserter. På aftensmaden er der et godt udvalg af forskellige forretter, hovedretter og desserter samt snacks. Det er derfor tydeligt, at det ikke behøver at være kedeligt at spise vegansk. De har en masse forskellige valgmuligheder, så der er noget for enhver smag, selvom du måske normalt er en kød-elsker.


Om du er tilhænger af den veganske livsstil eller du blot er nysgerrig på, hvad vegansk mad egentligt har at tilbyde, så er simpleRAW helt sikkert stedet, hvor du skal opleve dette. Tag dine venner med under armen og besøg denne lækre, veganske restaurant. I vil helt sikkert ikke blive skuffet.