Servicemedarbejder under 18 år til kolonial-afdelingen

Arbejdsgiver: Løvbjerg Supermarked A/S

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Jylland, Norden, Region Midtjylland, Skandinavien, Vestjylland, Viborg, Viborg

Opslået: 16/05/2019

Ansøgningsfrist: 16/06/2019


Servicemedarbejder under 18 år til kolonial-afdelingen

Løvbjerg Supermarked A/SServicemedarbejder under 18 år til kolonial-afdelingen

Løvbjerg Supermarked A/S, Viborg

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Du bliver en del at et tæt team med et super sammenhold, i Løvbjerg sætter vi en ære i at hjælpe hinanden og vi samarbejder på kryds og tværs.

Der er ingen dage, der er helt ens, så dine opgaver varierer. Nogle opgaver løser du alene, andre løser du med dine kolleger.

Du er den første, kunderne ser, og når du møder dem med et smil, hjælpsomhed og giver dem god service, er du med til at skabe den gode kundeoplevelse.

Det er dig, der giver kunderne den gode service – og giver dem et smil med på vejen. Sammen med dine kolleger sørger du for, at hylderne er fyldt op, og at varerne står pænt. Du hjælper kunderne med at finde det, de leder efter.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk