Se de nye navne til Grøn Koncert her!

Se de nye navne til Grøn Koncert her!

Så er det officielt!
Du har bare ventet på den dag hvor Grøn Koncert løber af stablen og du venter stadig på at vide hvem de sidste navne på kunstnerne er. Du kan roligt købe billet, for det er helt sikkert at dine yndlingskunstnere kommer.

Det bliver ikke mere behageligt end at få præsenteret de fede bands og kunstnere af den dejlige Go’ Morgen P3 vært Signe Vadgaard. Sammen med den obligatoriske Jacob Haugaard og Simon TJ, der begge er i hopla når de optræder i smarte kostumer og får publikum med på deres små gimmicks, præsenterer Signe musikken som hun gør det bedst hver dag i radioen.

Hele showet bliver sat i gang i Kolding torsdag 21. juli og fortsætter rundt i Jylland i følgende rækkefølge: Randers, Aarhus og Aalborg i den første weekend og Esbjerg, Odense, Næstved og København i den efterfølgende weekend. Køb din billet til den relevante by lige her.

Så selv om københavnerne må vente til sidst, så er det værd at vente på.

Det er seks år siden de sidst har spillet på Grøn Koncert, men i år gør de comeback. Legendariske D-A-D deltager på dette års festival og i år overgår de sig selv ifølge dem selv. Du kan se frem til at høre numre fra et af deres gode gamle albums i den fulde længde, alt efter hvilken by du bor i. Så bliver det spændende at se om de også traditionen tro spiller det fede ekstranummer: It’s After Dark.

Udover D-A-D kommer Shaka Loveless og Rasmus Walter sammen på scenen og trykker den max af. Shaka og Rasmus har tidligere arbejdet sammen og kender hinanden godt. De vil helt sikkert klæde hinanden på scenen stemmemæssigt og få gang i publikum med deres friske attitude, dejlige stemmer og søde smil. Der bliver fuldt fokus på publikum til alle otte koncerter, så du kan godt glæde dig og tage alle dine venner og veninder med til en kæmpe fest!

Glæd dig til de to stærke og charmerende kvinder i musikbranchen indtager scenen i år. Stine Bramsen har inviteret Nabiha med rundt i landet til en forrygende turné. Stine som tidligere var forsanger i Alphabeat har haft en strålende solokarriere. Nabiha har også længe præget hitlisterne med sine kendte numre som Never Played The Bass og Mind The Gap og nu står de begge på scenen til Grøn Koncert. De komplementerer hinanden i deres stemmer, som udstråler henholdsvis en behagelig ro og nærvær og en styrke og renhed. Selv deres looks kommer til at komplementere hinanden. Du kan læse den fulde pressemeddelelse her.

Ses vi til Grøn Koncert? Selvfølgelig gør vi det!