Se bedre ud af vinduerne end din nabo

Se bedre ud af vinduerne end din nabo

Uenighed kan opstå over de mindste ting. Har du husket at tage opvasken? Tømme vaskemaskinen? Slået græsset eller pudset vinduerne? Nogle ting er bare trælse, men man skal igennem dem uanset hvad. Men hvis man har råd til at købe et hus, så har man måske også råd til at få pudset vinduerne af en professionel vinduespudser.


Det er trods alt sjovere at tjene penge på at arbejde med det man interesserer sig for, fremfor vinduespudsning, som andre er markant bedre til at gøre. Bor du i Ringsted eller omegn, kan du gøre brug af byens bedste vinduespudserservice. Og så slipper man måske for de daglige eller ugentlige skænderier, hvis det bliver gjort ordentligt. Samtidig kan du også sikre dig at det bliver gjort jævnligt uden at du behøver tænke på at få det gjort. Måske står din nabo selv og pudser sine vinduer mens du glæder dig over at komme hjem til helt rene vinduer du kan kigge ud af og nyde at se din nabo arbejde.


 


Vælg dine kampe og de rigtige møbler


Der er så mange ting man kan komme op at skændes om, så det gælder om at vælge sine kampe.


Når man flytter sammen tænker man ikke nødvendigvis på forhånd, hvilke konsekvenser det kommer til at have. Når alt er fryd og gammen og man bare vil være romantiske på den hyggelige Disney måde, så er det sidste man tænker på, om det en dag vil ende.


Det starter ofte i det små med at hun har samlet sig en masse ting og nipsgenstande, som passer bedre ind i stuen end dine højtalere og computer gør. Selvom det er en pæn computer og I ikke har noget kontor i det lille hus endnu, så kan den ikke stå i stuen. Det hele skal jo passe sammen og hvis de spisebordsstole du har haft med ind i forholdet ikke passer ind, så bliver de helt sikkert også skiftet ud til noget der bedre kan stå rundt om spisebordet.


Bare det at vælge de stole man synes ligegodt om når man skal finde noget der passer kan være en prøve. Selvom man har mange ting til fælles og det måske var det man faldt for hinanden for, så er et ægteskab eller partnerskab dynamisk og udvikler sig over tid.


 


Når boet skal deles


Derfor kan det nogle gange være en god ide, at sørge for på forhånd, at sikre sig overfor sin partner om hvad der er hendes og hans. Ellers kan det lille skænderi føre til at det ikke kun er møblerne der bliver skiftet ud, men dig. Og måske vil din partner så beholde nogle af dine mest værdifulde minder, som du altid har elsket højt. Man kan argumentere for at du bare kan anskaffe dig et nyt maleri eller en ny bil eller pladespiller, men det er jo ikke det samme, som det du havde. De ting du ejer har affektionsværdi og affektionsværdi kan nemlig ikke erstattes. Det I har købt sammen har til gengæld ikke den samme værdi, hvis I splitter forholdet op igen.


Her kan en ægtepagt om særeje være en fordel at have. Selvom det er noget af det mest uromantiske der findes, så er det ligesom med en forsikring, noget man håber aldrig vil blive nødvendigt at bruge.


Ægtepagten er en kontrakt man som mand og kone skriver under på og indgår en juridisk kontrakt omkring, så der ikke bliver tvivl om hvem der har ret til hvad, hvis boet skal deles.


Med sådan en kontrakt i hånden er en eventuel skilsmisse meget nemmere at gennemføre end uden. Så kan du starte forfra med alle dine ejendele uden at have mistet andet end en bid af dit hjerte.