Schønnemann

Klassisk dansk frokost. Det er, hvad du får hos Schønnemann i København. Schønnemann finder du helt konkret på Hauser Plads 6 i hjertet af København og tæt på Nørreport Station. Restauranten kalder sig for en rendyrket frokostrestaurant, og er derfor stedet for dig, der eksempelvis har lyst til en god omgang smørrebrød!


Schønnemann vandt i 2019 prisen for årets smørrebrød, hvilket for os vidner om, at hvis du har lyst til at spise smørrebrød ude - i København, så er netop denne restaurant en af dem, du må undersøge lidt nærmere. Tager vi et kig på restaurantens menukort, så finder du her mange forskellige retter, du kan vælge mellem. Er du altså generelt til danske specialiteter, så er du hos Schønnemann garanteret mange muligheder. Tarteletter og et stort udvalg af smørrebrød er nemlig blot noget af det, du kan nyde hos Schønnemann. Vi kan varmt anbefale dig at tjekke restaurantens hjemmeside ud, hvis du allerede nu (ligesom os) synes, at restaurantens udvalg lyder fristende. 


Du kan finde restauranten Schønnemann på Instagram ved at trykke her. På profilen finder du lækre madbilleder samt stemningsbilleder fra stedet og det venlige personale. 


Hos Schønnemann er du garanteret god mad i skønne omgivelser. Indretningen emmer af hygge, og det venlige personlige står klar til at give dig en “all-around” god oplevelse. Hvis du mere har lyst til at nyde din mad i hjemlige omgivelser, så tilbyder restauranten også, at du kan bestille din mad som take-away.