Salon Silvia

Salon Silvia

Få minutters gang fra Aarhus Universitet, ligger den hyggelige frisørsalon Salon Silvia. Så snart du træder ind i de velindrettede lokaler på Barthsgade, mærker du en rolig og imødekommende stemning. Salon Silvia er en jordnær og meget billig frisørsalon, der i al sin enkelthed, sætter fokus på det gode håndværk. Der er ikke sparet på den professionelle rådgivning og vejledning, og der bliver altid sørget for, at du og dit hår får den bedste behandling.

Hos Salon Silvia bliver der gjort ekstra meget ud af, at du som kunde føler dig tryg og godt tilpas. Glade kunder kommer igen, det ved de hos Salon Silvia, og de går altid den ekstra mil, for at yde den bedste service. Kreativitet er heller ikke en mangelvare her, skal looket fornyes, og skal der ske noget helt nyt, har de altid gode råd og ideer til hvad der passer til lige netop dit hår, din stil og din person. Det er vigtigt hos Salon Silvia, at du går derfra glad og med en frisure der er til at holde, så du får altid gode råd og vejledning med på vejen, samt rådgivning i hvilke produkter der bedst til dit hår og dine behov, så du beholder salonkvaliteten længere.

Det kan godt betale sig, at bestille tid til en klipning hos Salon Silvia - det kan du gøre på følgende; Telefon:  8616 5304

Priserne hos Salon Silvia er næsten for gode til at være sande, men filosofien bag salonen er, at alle skal have råd til en lækker frisure. Derfor får man som studerende hele 20 % i studierabat på klip og farve, du skal selvfølgelig medbringe og fremvise gyldigt studiekort, for at udløse rabatten. Selvom du ikke har studiekort, så er priserne hos Salon Silvia stadigvæk særdeles fornuftige. Se her de mest almindelige behandlinger og priser:

Dameklip                          250,-
Herreklip                          200,-                                                 
Bundfarver                  fra 400,-
Helfarver kort hår        fra 500,-
Helfarver langt hår       fra 600,-
Bryn og vipper                  150,-
Hårfjerning med tråd         120,-

Skal lokkerne stråle - Ring til Salon Silvia på Telefon: 8616 5304

Vi har på Studenterguiden.dk fået tilbagemeldinger tilbage fra kunder hos Salon Silvia, alle som en anbefaler de varmt salonen, ikke bare pga. de utrolig billige behandlinger, men også den gode kvalitet af frisørarbejdet og den helt igennem fantastiske service. Er du på udkig efter en god og billig frisørsalon i Aarhus, så kan vi bestemt anbefale at kigge forbi Salon Silvia, du er mere end velkommen til at tage et smut forbi salonen hvis du har et spørgsmål, og ellers står de klar ved telefonen 8616 5304.


Studenterrabatter


Hos Salon Silvia får du hele 20 % rabat på klip & farve!
 


Adresse

Barthsgade 4
8200 Århus N


Kontakt info

Telefon:  8616 5304


Åbningstider

Mandag-Tirsdag Kl. 10.00 - 17.00
Onsdag              Kl. 12.00 - 16.00
Torsdag-Fredag Kl. 10.00 - 17.00
Lørdag                    Efter Aftale


Salon Silvia
Salon Silvia
Salon Silvia
Salon Silvia