Salon Saina

Ønsker du at besøge en lækker og studievenlig frisør i Århus, med gode priser og som sørger for at dit hår stråler? Så skal du besøge Salon Saina! Med yderst studievenlige priser med hele 15% studierabat og en hyggelig atmosfære er det et oplagt valg til dig som studerende. Ejeren har med jævne mellemrum samarbejde med diverse studiearrangementer og tilbyder her fordelagtige priser til de studerende, og med dette viser ejeren engagement overfor de studerende, og det er tydeligt at studerende er yderst velkomne her. Så hvis du er studerende og ønsker en lækker ny frisure, kan du med fordel tage et smut forbi salonen.

Hvis du elsker den lille detalje ved dit hår der gør, at det ser så meget bedre ud og folk komplimenterer det, så ved Salon Saina lige hvordan dette skal gøres. De elsker nemlig detaljer. Der er en afslappet atmosfære i den rolige og hyggelige salon i det charmerende Trøjborg i det skønne Aarhus, og store lækre læderstole, hvor du kan synke afslappende ned i. Udover den lille detalje der gør forskellen, så bliver du også behandlet med lækre hårprodukter for at give håret det sundeste pust, der ikke ødelægger det, og kræver mindre vedligeholdelse i det lange løb. Her forhandles Morrocan Oil produkter, som er yderst populære, så dit hår bliver friskt og lækkert.

I Salon Saina bliver du smilende budt velkommen af to servicemindede og kvalitetsbevidste frisører, der står klar til at give dig en god service i en afslappet atmosfære. Tilsammen har frisørerne mange års erfaring, og nyder at give dig den bedste frisøroplevelse. Hos Salon Saina betyder det meget, at kunden er i centrum og, at frisørerne gennem deres faglige kompetencer gør deres for, at du bliver tilfreds med resultatet. Ejeren af salonen har den 4 årige frisøruddannelse, som den tidligere ejer ikke havde, og derfor er du sikker på at få et lækkert og proffesionelt resultat, når du sætter dig i frisørstolen hos Salon Saina. Derudover er der gratis parkering i området – så du nemt kan tage et smut forbi!

Bestil din tid online her!

Et højt fagligt niveau, afslappet atmosfære, god kvalitet og god kundeservice er nøgleordene hos Salon Saina, og endda til fornuftige priser. Efterbehandling og pleje af håret er en vigtig del af hårets sundhed, derfor rådgives der hos Salon Saina altid i hvilke produkter der bedst til lige netop din type hår, så du får det bedste ud af det. Der forhandles den utroligt populære serie fra Moroccan Oil, der indeholder arganolie, og som er én af de bedste hårolier i verdenen.

Desuden er der gode studievenlige priser, hvilket er en stor fordel! (se priserne her)

Studenterguiden.dk kan varmt anbefale dig, at sætte dig i stolen hos Salon Saina og nyde en kvalitetsklipning og mærke den kærlighed til håret, som de dygtige frisører har! Priserne er utrolig studievenlige, og her kan alle være med. De mange års erfaring gør, at du er sikret en yderst kompetent behandling, om det er pandehåret der skal studses, håret der skal friskes op med farve eller et helt nyt stilskifte, så står de dygtige frisører hos Salon Saina klar til at tage imod dig. 

Bestil din tid allerede nu - så er dit hår i gode hænder!


Studenterrabatter

Hos Salon Saina får du hele 15% studierabat på klipninger.Bestil tid online


Adresse

Ivar Huitfeldts Gade 79
8200 Aarhus N.


Kontakt info

Telefon: 86 16 23 43
E-mail


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket


Website

Salon Saina's websiteSalon Saina
Salon Saina
Salon Saina