Salon Lyck

Salon Lyck

Salon Lyck er en eksklusiv frisørsalon med rimelige priser. Du finder Salon Lyck på Amagerbrogade. Salonen tilbyder en personlig betjening samt rådgivning i afslappede og hyggelige omgivelser. Salon Lyck i København finder du beliggende på adressen Amagerbrogade 117.


Salon Lyck følger aktivt den seneste hårmode og er løbende på kurser hos de dygtigste i branchen. Salon Lyck kan derfor tilbyde alt det nye inden for hårfarver og frisurer.


Hår og frisure er en privat og meget individuel sag. Salon Lyck tilbyder derfor en grundig - men gratis - snak og vejledning om hvilke muligheder de ser med dit hår baseret på dine ønsker. Har du et bestemt ønske til en frisure - hårfarve eller permanent, så giver de dig uforpligtende rådgivning og vejledning.


Salon Lyck forhandler nogle af de bedste produkter til håret fra Kérastase L’Oréal Expert Paul Mitchell. Udover forhandling af produkterne, rådgiver de om valg - og anvendelse - af de produkter der passer dig og dit hår! De forhandler kun de produkter de selv anvender i salonen – hvorfor skal dit hår behandles dårligere når du er kommet hjem?


Mennesker er forskellige, og det er individuelt hvor lang tid en behandling tager. Derfor er det naturligvis også muligt at ringe om en tidsbestilling til dem på telefon 32 55 46 49 og aftale tid – så er de sikre på, at der er afsat nok tid til, at du kan få den bedste service – og dermed det bedste resultat.