Salon Hårklip

Leder du efter en anerkendt og professionel frisørsalon i Aalborg? Vi har fundet en frisørsalon, der passer til dig. I centrum af Aalborg på Kastetvej 48 finder du Salon Hårklip. Det er en populær frisørsalon, hvor frisørerne er professionelle og har en stor passion for deres fag.

En kvalitetsbevidst frisørsalon
Når du træder ind i Salon Hårklip, vil du blive mødt af et professionelt team af dygtige frisører, der glæder sig til at give dig en rigtig god oplevelse. Den flotte salon er indbydende og skaber rammerne for, at du føler dig godt tilpas. En tryg atmosfære i salonen og god kommunikation mellem frisør og kunde er forudsætning for, at du får lyst til at komme igen!

Hårmoden ændrer sig hele tiden, og det er vigtigt for Salon Hårklip at følge med i hvilke tendenser inden for branchen, der er på mode. Derfor tager de engagerede frisører løbende på kurser, både herhjemme og i udlandet for at få inspiration, blive endnu dygtigere og suge ny viden til sig, hvilket kommer dig til gode, når du besøger Salon Hårklip. Desuden deltager frisørerne ofte ved mesterskaber, og har gennem tiden vundet forskellige udmærkelser og medaljer.


Du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige behandlinger hos Salon Hårklip til både damer og herrer. Alt fra klip og føn, farvning, permanent inklusiv klip og føn, behandling med olaplex til herre-klip og maskin-klip. Medarbejderne giver dig gerne gode råd og individuel vejledning til, hvordan du bedst kan pleje dit hår efter dit besøg.

Uanset om du blot trænger til en almindelig klipning af spidser, eller du har brug for, at der skal ske noget nyt med dit hår, så er Salon Hårklip i Aalborg bestemt et besøg værd.