Salon 2

Salon 2

På det skønne Østerbro i København, finder du Salon 2, en frisørsalon i absolut særklasse. Hos Salon 2 er det altid dig, som kunde, der er i centrum. Det er vigtigt for de dygtige frisører, at det er dine ønsker og behov, der bliver imødekommet, og at du går fra salonen med et stort smil på læben. Alle behandlinger bliver udført med stor ekspertise og perfektionisme, og den hyggelige salon, har en god og afslappende atmosfære, så du roligt kan læne dig tilbage og nyde at blive forkælet.

Du bliver hos Salon 2 altid mødt af det smilende personale, der gør en stor ære i at lytte og guide dig frem til dine virkelige ønsker. De utrolig flotte priser, hvor alle kan være med, afspejler sig på ingen måde i kvaliteten af behandlingerne. Der er kun de bedste produkter på hylderne, og frisørerne er veluddannede og altid opdaterede på diverse kurser. Det gør også, at personalet altid er med på den nyeste mode og de nye teknikker, og de er klar med ideer til en helt ny frisure, hvis du er frisk på noget nyt, men ligeledes kender de også vigtigheden af det velkendte. 

Få en ny smart frisure - book din tid med det samme!

Mens du får en fantastisk frisure, bliver du budt på en friskbrygget kop kaffe, og bliver grundigt vejledt i, hvordan du bedst holder din nye flotte hårpragt. Kun det bedste er godt nok til dit hår, og Hos Salon 2 forhandler de kun produkter, frisørerne selv står inde for, så du altid får det bedste med hjem. Du kan blandt andet købe det anerkendte Morrocanoil, der er kendt for at fugte og give håret ualmindeligt meget glans, og det lækre mærke Milk Shake, der med deres naturlige ingredienser som mælke- og yoghurtproteiner, samt plante- og eksotiske frugtekstrakter, øger hårets naturlige skønhed. Salonfarverne er uden unødvendig kemi, og derfor både gode for dig og miljøet.

Book din tid online her - Husk der er studierabat.

Trænger du til fornyelse af lokkerne, til en god pris? Så skal du tage ind forbi Salon 2. Her får du nemlig en service i topklasse, altid smilende og venligt personale og kvalitetsklipninger. Priserne hos Salon 2 er meget studievenlige, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Her fås en dameklip (Vask - Klip - Føn) til kun kr. 340 kr. Ligeledes fås en herreklip (Vask - Klip - Styling) til kun kr. 250 kr. Husk, at der desuden er 20 % studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort. Hos Studenterguiden.dk anbefaler vi varmt Salon 2, og vi er sikre på, at du ikke vil fortryde et besøg i den skønne salon.


Studenterrabatter

20 % i studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort!


 Bestil tid online


Adresse

Lyngbyvej 87
2100 København N


Kontakt info

Telefon: 71 72 19 17
E-mail: info@salon2.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 16.00
Søndag: Lukket 


Website

Salon 2's websiteSalon 2
Salon 2
Salon 2
Salon 2