Sådan starter du en webshop ved siden af dine studier

Sådan starter du en webshop ved siden af dine studier

Sponsoreret indhold:

Når man er ung og i gang med sin uddannelse, så ved de fleste at livet på SU kan være en anelse anstrengende. Derfor er det en god idé at finde en måde at supplere sin SU på. Det kan f.eks. være ved at finde et studiejob, der relevant for dit studie, eller bare for at tjene nogle ekstra penge. Du kan også starte din egen webshop og tjene ekstra penge den vej. Hvis du er rigtigt dygtig, så kan det endda være at du ikke engang behøver din SU, men kan leve af de penge du tjener igennem din webshop. Hvis du vil vide hvordan man starter en webshop ved siden af sine studier, så kan med fordel læse mere i denne artikel.

Find en udbyder

Når det kommer til E-commerce og det at starte en webshop, så er der to måder man kan gøre det på. Man kan enten vælge at hyre et firma til at lave hjemmesiden, med tilhørende shop, eller man kan bruge en af de platforme hvor man nemt kan lave en hjemmeside med tilhørende webshop. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men det er en god idé at hyre nogen, da de også ville kunne stå for at opdatere siden.

Find ud hvad du vil sælge

Hvis man ikke har noget at sælge, så er der ingen grund til at have en webshop. Du skal derfor finde ud af hvad det er du vil sælge. Det kan være du er utroligt god til at tegne eller male og vil sælger dine værker, eller det kan være du laver smykker i din fritid, som du gerne vil om du kan tjene penge på. Det kan også være, at du gerne vil starte dit eget brand indenfor mode. Uanset hvad, så er der flere ting du skal huske på. Blandt andet skal du have opbygget et lager, der skal sørges for emballage og du skal finde ud hvordan du sender produkterne.

Brug dropshipping

Dropshipping er ideelt til den studerende. Dropshipping, går i sin enkelthed ud på, at et andet firma driver den praktiske del af din forretning. Hvis det drejer sig om måde, så producerer de tøjet for dig, hver gang du modtager en ordre. Betalingen sker automatisk, ligesom produkterne bliver sendt ud automatisk. Hvis der skulle være brug for kundeservice, eller der opstår klager eller reklamationer, tager firmaet der står for din dropshipping, sig også af dette, for dig.