Sådan sparer du penge på dine forsikringer som studerende

Sådan sparer du penge på dine forsikringer som studerende

Dette indhold er sponsoreret

Indboforsikring, kaskoforsikring, ulykkesforsikring, lønsikring, ansvarsforsikring - ja, forsikringer er der nok af. Og der er mindst lige så mange forskellige forsikringsselskaber, som der er forsikringer. Derfor kan det desværre også være lidt af en jungle at finde rundt i og ikke mindst finde de forsikringer, der passer til ens behov og ikke mindst budget. Derfor giver vi dig i denne artikel tre gode råd til hvordan du som studerende kan spare penge dine forsikringer.

Skab et overblik over alle dine forsikringer

Først og fremmest gælder det om at skabe sig et overblik over hhv. alle de forsikringer, du allerede har og de forsikringer, som du rent praktisk har brug for. For det er eksempelvis ikke nødvendigt for dig at have en stor udvidet rejseforsikring, hvis du alligevel ikke tager på rejser, ligesom du ikke har brug for en husforsikring hvis du bor til leje. Men nogle af de ting, der er gode at have som studerende er indboforsikring, arbejdsløshedsforsikring og ulykkesforsikring. A-kasser for studerende findes der mange af, og de kan dække dig i tilfælde af arbejdsløshed, når du er færdig med at studere. Indboforsikring gælder skader og tyveri på alt det du ejer, altså dit indbo, og en ulykkesforsikring vil sikre dig selv og din krop i tilfælde af, at du kommer ud for en ulykke. Forsikringsselskaber kører tit med tilbud til studerende til de best basale forsikringstyper, som er dem, vi har nævnt.

Undersøg om du kan samle flere forsikringer ét sted

Når man samler flere forsikringer hos ét forsikringsselskab vil der typisk være penge at spare - ganske enkelt af den årsag, at man typisk kan få rabat ved at samle flere forsikringer ét sted. For selskaberne er naturligvis mest interesseret i at have kunder, som har alle deres forsikringer hos dem. Derfor kan du med fordel undersøge, om du kan samle nogle af dine forskringer, som du har i forvejen og på den måde spare nogle penge hver måned.

Udnyt forsikringsselskabernes rabatordninger

En anden måde at spare penge på, når det kommer til forsikringer ved at se på, om dit forsikringsselskab tilbyder rabatordninger til deres kunder - for det er der faktisk mange selskaber, der gør. Det kunne for eksempel være, at du kan få procenter i diverse supermarkeder eller tøjbutikker, eller at du får rabat på streamingtjenester eller måske endda forlystelsesparker og andre kulturelle oplevelser. På den måde kan du altså ikke blot spare penge på forsikring, men også på alle mulige andre ting - blot ved at have en forsikring.