Sådan sparer du penge på din seng som studerende

Sådan sparer du penge på din seng som studerende

Som studerende kan det være svært at klare alle udgifterne med sin SU. Det kan derfor betyde en verden til forskel, når man er klar over hvor der er mulighed for at spare penge. En af de ting der uden tvivl er det dyreste er dét at flytte hjemmefra, men ikke alle er lige heldige at få lov til at tage deres gamle seng med. Det kan derfor være en god idé, at vide hvor og hvordan man kan spare, når man som studerende skal ud og erhverve sig en ny seng.

Køb online

En af de mest oplagte måder at spare penge på sin nye seng, er ved at købe den online. Der er stor forskel på butikspriserne og onlinepriserne, hvilket er hvorfor du altid bør undersøge hvilke muligheder der er at finde online. Det er nemlig utroligt ærgerligt, at komme hjem med en splinter ny seng, hvorefter man finder ud af, at man kunne have sparet et par tusinde kroner, ved at købe den online. Ligeledes vil du også have mulighed for at kunne spare penge på transporten, hvis du ikke lige har mulighed for at transportere en seng med hjem, hvilket de færreste har. Ofte tilbyder online forhandlerne yderst fordelagtige transportmuligheder, idet de færreste tilbyder mulighed for afhentning. F.eks. tilbyder Bedrenætter.dk gratis levering. Sørg derfor altid for, at sammenligne priser og muligheder, inden du beslutter dig for dit næste sengekøb.

Køb din sengeramme brugt

Det er de færreste der er interesseret i at købe en madras brugt, og oftest vil man sagtens kunne få en ny madras til en god pris. Overvej derfor i stedet, at købe selve sengerammen brugt. Her kræver det selvfølgelig, at din madras’ størrelser harmonere med sengerammens, så du ikke begår et fejlkøb. Undersøg diverse køb og salg sider på Facebook, DBA eller gul og gratis, og se om ikke du har mulighed for at finde en sengeramme der passer ind i din nye bolig. Her vil du have stor mulighed for at spare mange penge, samt finde stilrigtige modeller er ellers er udgået i butikkerne. Med en brugt sengeramme vil du måske også kunne gøre dig nogle usædvanlige fund, og give dit soveværelset et nyt præg, hvilket også gør det fordelagtigt at købe sengerammen brugt.

Byg din egen sengeramme

Alternativt vil du også have mulighed for at bygge din egen sengeramme selv. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvorvidt du ønsker at gøre meget ud af det, eller om du i højere grad finder det nemmere at købe en præfabrikeret sengeramme. Dog er der mange der tyr til metoden om at bygge sengerammen selv. De seneste par år er gamle paller blevet inddraget i boligindretning både indendørs og udendørs, hvilket er hvorfor mange vælger at bygge sengerammer af paller. Det er en nem, billig og simpel løsning, dog emmer dette valg ikke af elegance og luksuriøsitet, men som studerende kan denne løsning være den mest oplagte. Den nemmeste måde at udføre dette på, er blot ved at anskaffe sig 4 paller og stable dem to og to ved siden af hinanden op langs muren. Selvfølgelig kan du derefter selv tilføje dit eget præg eller male pallerne, så de bliver mere tiltalende udseendemæssigt.