Sådan sparer du bedst dine penge som studerende

Sådan sparer du bedst dine penge som studerende

Som studerende er der mange ting at tænke på. Skolen fylder utrolig meget, men det er også vigtigt at have et studiejob ved siden af, så vi har mulighed for at kunne betale vores husleje og eventuelle regninger der måtte komme undervejs. Som studerende er pengene ofte små, og derfor er det vigtigt at du er opmærksom på ekstra gode rabatter.

Hvorfor bør du overveje flexleasing?

Eftersom mange studerende bruger utrolig meget tid i skolen, så kan det være svært at have ret meget tid til et relevant studiejob. De studerende der har dette, tjener lidt ekstra om måneden, men det er bestemt ikke altid nok til at have en solid økonomi. Lad os være ærlige og sige, at det er de færreste studerende der har en fantastisk indtægt, og med god grund. Fokusset er nemlig på skolen. Hvis du dog føler, at du bruger alt for mange penge hver måned på at tage offentlig transport, har du så overvejet at investere i dit eget køretøj? Vi er med på at en bil kan være enormt dyr, men hvad så med at tage et kig på flexleasing? Flexleasing fungerer sådan, at du kan vælge en bil over 36 måneder, og betale den laveste udgift hver måned. Er bilen dog under 36 måneder skal du betale mere hver måned. Du kan altid forlænge leasingen, hvis du er glad for at køre i bilen. Fordelen ved leasing er netop, at det er væsentligt billigere, end at købe sin egen bil med alt hvad det medfører.

Husk at være opmærksom på alle studierabatterne

Der er ikke mange studerende der tænker over at lease en bil. De fleste vil selvfølgelig gerne have deres egen, men hvis pengene er små, så er det da bedre at lease end slet ikke at have en, ikke sandt? Det kan også være en fordel hvis du sparer penge på offentlig transport hver eneste måned. Det er i hvert fald noget der er værd at kigge lidt nærmere på. Generelt er det vigtigt at vi som studerende har et større fokus på studierabatter, eftersom der er mange af dem, det handler blot om at være opmærksom. Studerende kan spare utrolig mange penge ved disse rabatter, så hvorfor ikke udnytte dette?