Sådan sikrer du, at din næste studiefest bliver en succes

Sådan sikrer du, at din næste studiefest bliver en succes

Gør din næste fest til en god oplevelse for alle gæster med god universel underholdning. Med god underholdning er du sikret, at alle gæster føler sig inkluderet i festen, og at gæsterne har rigeligt at snakke om indbyrdes.

Det kan til tider være nervepirrende at være vært til en stor fest. Det kan være, at man for første gang skal holde fest for sine studiekammerater, eller man skal forberede en julefrokost på studiet. Man ønsker i høj grad, at det bliver en god fest, og at alle gæster føler sig velkomne, underholdte og glade. Det kan være en rigtig god idé at sørge for en ordentlig underholdning til festen. Underholdning er med til at skabe en fællesskabsfølelse til festen, idet man er sammen om underholdningen. Dette gælder ligegyldigt underholdningens form – så længe det er god universel underholdning, som alle kan være en del af og bidrage til.

Én idé kan være at hyre en tryllekunstner. Tryllekunstneren Anders Møller er god til at gøre sit show til noget, alle til festen er en del af. Magi og trylletricks er en særlig universel form for underholdning. Magi virker på tværs af kulturelle forskelle, alder og sprog. Det er noget, der til stadighed forundrer og underholder publikum. Anders Møller har særlig stor erfaring indenfor alverdens forskellige former for arrangementer og events og sørger for at tilpasse showet din fest. Anders’ magi er noget, der samler gæsterne og bidrager med noget, som alle kan snakke med om. Klik her for at kontakte Anders Møller og høre nærmere om hans virke.

Bryd isen med selskabslege

Det, man frygter allermest som vært for én af de første fester på studiet, er naturligvis akavet stilhed. Det kan være svært at få sat en samtale i gang, når man ikke kender hinanden særlig godt endnu. Løsningen bliver ofte, at gæsterne opsøger store mængder af alkohol i stedet. Alkohol kan på sin vis være en god måde at løsne op på, men oftest er overdrevent brug ikke den bedste løsning.

Selskabslege kan derfor være et godt element til studiefesten. Det gør, at man lærer hinanden bedre at kende og hurtigt får noget at tale om. Selskabslege kan være alt fra lege, hvor man skal samarbejde og tænke sig godt om, til lege hvor det mere er det personlige, der kommer i spil. Selskabslege er særligt med til, at folk får snakket på kryds og tværs, og de kan være meget oplagte til studiefester, hvor man ikke kender hinanden så godt. Selskabslege og sjove indslag er med til at gøre din fest til et hit blandt dine medstuderende.