Sådan kommer du igennem julen som studerende

Sådan kommer du igennem julen som studerende

Som studerende, så er det ikke altid kisten er fyldt med mønter. Derfor kan det være en rigtig god idé, at begynde sine julegaveindkøb i god tid, så man ikke skal ud og investere i julegaver til hele familien på samme dag. Det skal dog også nævnes, at du selvfølgelig ikke er nødsaget til at bruge mange penge på gaverne, for det er ikke selve gavens kostpris, der er aktuelt, men det er derimod gavens værdi for modtageren, der er vigtig. Det betyder, at du blot skal være kreativ og sørge for at tænke lidt ud af boksen, hvis du gerne vil give dine familiemedlemmer en række gode gaver, men dog uden at blive ruineret - og det kan du få inspiration til her.

Find ud af, hvad modtagerens interesser er:
Noget af det absolut første du skal gøre er, at sætte sig ned og identificere dig med modtageren af den respektive gave. Det betyder, at hvis du f.eks. skal give din far en gave, så skal du sørge for at finde ud af, hvad hun har af interesser og hvad hun godt kan lide at beskæftige sig med. Du skal nemlig bruge denne info til at finde en gave til hende, som du kan være sikker på, at hun bliver rigtig glad for og som du samtidig også vil kunne købe til en ordentlig pris, uden at det skal være noget, som enten er af dårlig kvalitet eller som har en dårlig og kort holdbarhed.

Sæt dig et budget for gaven:
Det kan også være en rigtig god idé, at du sætter dig et budget for, hvor meget du er villig til at give for den pågældende gave. Det er slet ikke noget, der er påkrævet og det kan også godt være, at du ikke har noget budget, men som studerende er det meget sjældent at man ikke lever på budget - og det er endnu mere sjældent, at man ikke køber gaver på budget. Det skal være helt og aldeles op til dig selv, hvor meget du er villig til at bruge på den pågældende gave, men du gør dog klogt i hverken at bruge for mange penge på gaven eller være for nærig.

Drop de fysiske gaver - køb en oplevelsesgave i stedet:
Det har altid været mest normalt at give sine familiemedlemmer en fysisk gave, som de kan pakke op og som du kan ligge under træet. Det skal dog ikke udelukkende muligheden for at give dem en oplevelsesgave fra f.eks. DuGlemmerDetAldrig.dk, så hvis du f.eks. ved at din far er rigtig glad for øl, så kan du med fordel give ham en tur til en ølsmagning eller du kan give ham en tur på et kursus, hvor han kan lære at lave sin egen øl. Der er rigtig mange muligheder i denne sammenhæng og det bedste af det hele er, at du får muligheden for at bestille oplevelsesgaven i form af en gaveæske, som er pakket ind og som du derfor har mulighed for at have liggende under træet.