Sådan indretter du et sejt og moderne studieværelse

Sådan indretter du et sejt og moderne studieværelse

Et studieværelse behøver langt fra at være gråt og kedeligt. I denne artikel kan du finde en masse tips og tricks til, hvordan du får peppet dit værelse op, så det bliver flottere at se på og ikke mindst føles mere indbydende.

Wallstickers er et sikkert hit

Lige for tiden er wallstickers uhyre populære at hænge op på væggen. Det er de af mange forskellige grunde. En af grundene er, at de er billige samtidig med, at du har rig mulighed for at skabe dig en meget personlig stil på dit værelse.

Du kan i øvrigt finde fodboldinspirerede wallstickers, der passer perfekt på værelset, hvis du godt kan lide fodbold. Der er ingen tvivl om, at du kan få en masse forskellige wallstickers til enhver smag. Der er uden tvivl en eller to typer som vil passe perfekt til dig og din stil på værelset.

Se en masse forskellige bud på seje wallstickers til studieværelset her.

Find en flot gulvlampe

Du kan med fordel finde dig en flot gulvlampe. Gulvlampen kan være med til at skabe en større dynamik i rummet. Derudover giver den selvfølgelig også en god belysning, der er perfekt at studere i. Der er ingen som siger, at du skal købe den dyreste gulvlampe du kan komme i nærheden af. Tit og ofte kan du få en sindssyg flot og god lampe til blot et par tusinde kroner – hvis ikke mindre.

Mange finder ”guld” i genbrugsbutikkerne

Hvis du gerne vil have et unikt værelse med sjæl, så bør du uden tvivl aflægge genbrugspladsen et besøg. Dér kan du nemlig finde et væld af skjulte skatte, der vil fungere perfekt på dit værelse.
Det kan for eksempel være en gammel pladespiller, flotte og vintage plakater og meget meget mere. Det er næsten kun fantasien som sætter grænser, når du besøger genbrugsplads.

Lad dig inspirere af andre studerende

Hvis du savner inspiration, så kan du med fordel besøge dine venner eller kigge i nogle indretningsmagasiner. Der er en masse inspiration som bare ligger og venter på dig. God fornøjelse med indretningen af dit studieværelse.