Sådan går du fra studerende til ung iværksætter

Sådan går du fra studerende til ung iværksætter

Som studerende er det en spændende men også svær tid du går i møde. Det er nemlig her du skal finde ud af, hvad du finder interessant og hvad du gerne vil specialisere dig indenfor. Men med så mange forskellige muligheder så kan det være noget nær umuligt at vælge, og hvad hvis du gerne vil skabe din egen virksomhed, hvor skal du så starte henne?


Få hjælp fra Inboundcph til Seo


Det kan være en anelse skræmmende at skulle finde ud af præcis hvad vi gerne vil være når vi ”bliver store”. Der er så mange valgmuligheder og det er ganske fantastisk. Omvendt kan de mange valg også være med til at komplicere tingene yderligere, og gøre det svære at finde frem til hvad det egentlig er du gerne vil arbejde med senere hen. Flere og flere unge studerende sætter fokusset på iværksætteri og virksomheder. Det er dog bestemt ikke nogen nem opgave, men det er ambitiøst og modigt at gøre. Hvis du er en af dem som synes at det med at skulle være en iværksætter eller være din egen chef lyder spændende, så er du allerede godt på vej. Du gør dog klogt i at lave en hjemmeside, som kan gøre opmærksom på dig selv og dine fremtidige produkter. Det er dog ikke bare lige til at lave en hjemmeside, og her vil du helt sikkert få brug for lidt hjælp og vejledning. Inboundcph vil hellere end gerne hjælpe dig i gang, så du forhåbentligt kan få en virksomhed i voldsom vækst. Men der er mange elementer i at lave en hjemmeside. Du skal f.eks. have kendskab til hvordan du synliggør din hjemmeside med hjælp fra SEO.


Online marketing er en vigtig del af din kommende virksomhed


Hvis ikke du har hørt om Seo, så er det vigtigt at du lærer om det nu, for det vil være et vigtigt redskab senere henne i processen. Seo, som står for ”søgemaskineoptimering” er det der skal hjælpe dig med at blive synlig på Google, og derved synlig for potentielle kunder. Jo højere op i rank din hjemmeside er, jo længere oppe på listen er den også på Google. Vi ved selv, at vi sjældent kigger på mere end 3 sider af Google, så hvis din hjemmeside er på 4. side, så er det ikke sikkert den bliver set af ret mange. Derfor kan Seo netop hjælpe din side med at komme frem på nr. 1 eller 2, hvis det bliver brugt ordentligt. Alt dette vil du kunne lære meget mere om hos Inboundcph som har massevis af erfaring med online marketing, og som hellere end gerne vil hjælpe en ung iværksætter på vej.