Sådan finder du personlige studentergaver

Sådan finder du personlige studentergaver

Sponsoreret indhold:

'Studentertiden er en tid præget af mange uforglemmelige oplevelser og langvarige minder. Det er en tid fyldt med uventede overraskelser. Hvis du ønsker at overraske en student samt sikre at udødeliggøre et minde, kan en god og unik gave sagtens være vejen frem. Gode gaver kan bringe smilet frem og sikre at minderne bliver bevaret selv mange år efter de er blevet oplevet. 

Sjove unikke ideer til finurlige gaver kommer ikke så let af sig selv, og derfor kan der i nogle tilfælde være brug for at hjælpe gaveideerne lidt på vej. Personlige studentergaver er ofte et godt valg, der kan skabe utroligt mange minder, som holder ved for livet. Er du stadig i tvivl om hvilken gave, der vil være den bedste? Her får du en guide samt 3 gode ideer til fede og personlige gaver der kan gives væk i studentertiden både til ham og hende. 

Ferier og ture, der opleves sammen 

Ofte vil der ikke brug for at bringe minder frem, men derimod skabe nye. En tur for 2 til at fremmet sted, kan sætte rammen for den perfekte mindeværdige oplevelse. Prisen for ture og ferier til andre lande, ligger dog en anelse højt, og det vil derfor være oplagt at kigge på oplevelser inden for Danmarks grænser. Det kan eksempelvis være en weekend i den danske hovedstad, en tur i en forlystelsespark eller blot et smut forbi en god restaurant eller cafe. 

Oplevelsesture er den perfekte studentergave, da de er utroligt unikke og let kan personliggøres. Vælger du at tage en weekend til en af Danmarks største byer med en ven, der har interesse for kunst, vil det være godt at tilføje ture til museer med i weekendens ophold. Skal du derimod finde på en gave til en ven, der nyder god mad, kan det være at en tur på restaurant vil være den perfekte oplevelse. Du kan også sagtens vælge at tage af sted mere end kun 2. Jo flere gode venner, jo bedre. 

Smykker til hende 

Leder du efter en personlig gave til en student, du kender knap så godt, kan personlige smykker være det perfekte valg. Blandt andet er halskæder med navn eller blot et forbogstav altid et hit. Det er en personlig gave, der på ingen måde kræver, at du kender studenten supergodt. Det kan også være en god ide at gå sammen med flere om en gave. Her kan du eksempelvis være med til at give en hel smykkesamling beståede af både ring, halskæde, armbånd og måske øreringe. Der kan også findes mange pæne smykker i høj kvalitet, der kan gives til ham. 

Mindre gaver 

Ønsker du at give fede gaver fra en lavere prisklasse, er der også god mulighed for det. Kaffekrus med navn eller citat til kaffeelskeren, nøgleringe med navn eller billeder fra minder sammen er blot få eksempler på gode gaver, der koster en smule mindre. Det kan også være en helt unik gaveide at give udprintene billeder fra gode minder. Har du billeder på telefonen kan du let få dem printet ud. Det er både en let, billig og meget personlig gave, der kan nydes i mange år frem i tiden.