Sådan får du mest ud af storbyferien til København

Sådan får du mest ud af storbyferien til København

Mange vælger at tage en lille storbyferie til København, når pengene ikke lige rækker til en udenlandsrejse, men en tur til København kan faktisk vise sig, at være lige så oplevelsesrig som en udenlandsrejse. Du kan enten vælge at gøre turen så spontan som muligt, eller planlægge det hele på forhånd, så du sikrer dig de oplevelser, du gerne vil opnå. Man kan også kombinere det sådan, at man udvælger nogle bestemte caféer, restauranter og seværdigheder på forhånd, som man gerne vil opleve, men også har spontane oplevelser indimellem. De spontane oplevelser er altid et sats, men er oftest også dem, som giver de mest positive oplevelser.

 

Her skal du spise

Hvis du gerne vil have en fuld oplevelse af København som storby, kan du vælge at spise din morgenmad eller brunch på et af Københavns hippeste spisesteder 42Raw, hvor man kan få den skønneste veganske mad, så alle har mulighed for at spise med. Senere på dagen skal der også være plads til en is, som du kan få hos Nicecream, der blandt andet er kendt for deres cookie sandwich is, hvor man kan vælge imellem flere forskellige slags veganske is. Frokosten kan du snuppe hos Copenhagen Street Food på Papirøen, for at få en vaskeægte københavnerstemning. Hos Copenhagen Street Food er der noget for enhver smag, og man kan også vælge at spise sin aftensmad her. Hvis man alligevel gerne vil et andet sted hen, for at spise aftensmad, kan man tage på den yderst populære restaurant Neighbourhood på Vesterbro, hvor man kan få store pizzaer med økologiske råvarer.

 

Hvilket hotel skal du vælge?

Hotellet du skal opholde dig på, vælger du på baggrund af, om du rejser alene, med en anden person eller måske med hele din familie, hvor der er småbørn. Hvis du rejser alene, kan du evt. vælge et billigere alternativ i form af et hostel, hvor du kan overnatte med fremmede mennesker i samme værelse. På den måde kan du måske skabe nogle nye relationer, som du ikke havde regnet med. Hvis man er en hel familie, der er afsted sammen, kan man benytte sig af et familiehotel i København. Et familiehotel sikrer både voksne og børn et godt ophold, hvor der både tilbydes legetøj og stole til småbørn.