Sådan bliver du makeup artist for de kendte

Sådan bliver du makeup artist for de kendte

Modeshows og Red carpet for de kendte er der altid en særlig stemning over. Der er skuespillere og reality stars og masser af fotografer og makeupartister, som deltager i disse arrangementer.

Du kan blive en del af den glamourøse atmosfære som makeupartist. Det er makeupartisten der sørger for at alle de kendte ser godt ud, og hvis du gør det rigtig godt, har du store muligheder for at gøre dig en karriere i det store udland både i TV- og filmverdenen eller modebranchen.

Første skridt er at tage en uddannelse som make-up artist. Nicci Welsh er en af de mest kendte og respekterede makeupartister i verden. Hun er bosiddende i Danmark, for det meste af tiden, hvis hun ikke rejser rundt. I København har hun oprettet en 8 ugers uddannelse som Professionelle Hår & makeup artist.

For at blive den bedste, skal du lære fra de bedste! Tag fat i Nicci Welsh Makeup Academy og hør om dine muligheder for at blive makeup artist her. Du kan også læse mere om uddannelsen her. Der er løbende optag på uddannelsen, så det er ikke for sent at tilmelde dig her.

Men jo før du tilmelder dig, desto bedre har du chance for at blive opdaget tidligt og brugt til de events der skaber opmærksomhed.

Studenterguiden.dk har anmeldt Nicci Welsh Make-up Academy - du kan læse vores anmeldelse her