Sådan bliver din hjemmeside set på nettet

Sådan bliver din hjemmeside set på nettet

Sponsoreret indhold:

Hvis du ejer en virksomhed, så er der også en stor chance for at du ejer en hjemmeside med dertilhørende webshop. Det kan også være at du er selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed, og har en hjemmeside eller shop. Uanset hvem du er og hvor mange ansatte du har, så er det vigtig for dig og din forretning at du bliver set på nettet. Først og fremmest kræver det at du har en hjemmeside og/eller webshop, men hvad gør man så herefter? I denne artikel vil vi kigge nærmere på, hvordan man får sin hjemmeside set af de rigtige.

Search Engine Optimization (SEO)

Hvad er seo, tænker du måske. SEO står for Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering på dansk), og er en essentiel del af det, at have en hjemmeside som folk også kan finde og se. Det er slet ikke nok, bare at have en hjemmeside på internettet. De besøgende kommer ikke bare af sig selv, så der er en del der skal gøres, for at drive trafikken ind på din hjemmeside. Dette kan man selv gøre, hvis man ved lidt om emnet, men hvis man vil være sikker på at ens SEO sparker igennem, så er det bedre at hyre en ekspert.

Hvordan bruger man SEO

SEO bruges som sagt til at drive trafik ind på din hjemmeside, og det er på mange måder den vigtigste del af din hjemmeside. Ved at bruge keyword (søgeord) som er relevante for indholdet på din hjemmeside, kombineret med titler og tekster der inkluderer de samme keywords, vil du efter noget tid begynde at se at din trafik får besøgende. Det gør den fordi, at de besøgende har søgt efter noget på Google der indeholder dit keyword, og dermed får dig at se i deres søgeresultater.

Hvorfor har jeg brug for SEO?

Uanset om du er virksomhedsejer, blogger, eller streamer, så vil du gerne have at så mange mennesker som muligt, klikker sig ind på din hjemmeside, og ser dine produkter eller dit content (indhold). Som nævnt, så kommer de besøgende ikke bare af sig selv, man skal ledes ind til din hjemmeside, og det er så her at SEO kommer ind i billedet. Hvis din SEO er lavet korrekt og smart, så vil du med tiden blive den hjemmeside der viser øverst i Googles søgeresultater, men det er ikke let og kræver et stort arbejde, samt tid til at begynde at slå igennem, i Googles databaser.