SANDWICHEN

SANDWICHEN

Leder du efter et sted i Aarhus, hvor du kan få gode sandwiches bragt hjem til din dør? Så har du fundet det rette sted. Hos SANDWICHEN er sandwich altid friske med lækkert fyld, og hjemmelavet efter alle kunstens regler.

På Skanderborgvej 185 ligger SANDWICHEN - et lækkert, sundt take-away spisested, der byder på rigtig god mad til rimelige priser. Hele omdrejningspunktet hos SANDWICHEN er sund og hjemmelavet mad, hvor kvalitetsråvarer og friske grøntsager er i centrum.
Siden 1997 har SANDWICHEN med stor succes, formidlet dette koncept til århusianerne.


Konceptet


Hos SANDWICHEN er maden hjemmelavet lige fra dressing til frikadeller. Det sprøde brød færdigbager SANDWICHEN selv. Salat og grønt bliver leveret frisk af en frugt og grønt mand. Samtidigt handler SANDWICHEN selv ind 1-2 gange om ugen, og er altid bevidste om, hvad der forgår på markedet. Derfor bliver der også løbende udviklet på konceptet. Du er med andre ord altid sikret mad af god kvalitet, når du bestiller hos SANDWICHEN.


Menukortet


Menukortet hos SANDWICHEN frister både med sine velsmagende sandwich og sunde salater. Samtidigt er priserne lave, og du får meget for pengene. Se et udvalg af de lækre sandwiches her:
Skinke og ost
Kalkun og ananas


Kylling og bacon


Æg og rejer


Laks og røræg


Chorizo og cheddar


Parmaskinke og cheddarEn sandwich koster fra 30 kr. til 36 kr. afhængigt af det fyld du vælger, så det er bestemt fornuftige priser. Er du studerende, så har SANDWICHEN et godt studietilbud til dig!


Salater


Selvom de sprøde sandwiches er i højsædet hos SANDWICHEN, kan udvalget af forskellige pastasalater og almindelige salater også friste! Du kan vælge mellem alt fra pastasalat med enten rejer, roastbeef eller kylling til almindelige grønne salater med kylling, feta og oliven eller kalkun. Hos SANDWICHEN er der noget for enhver smag. Sund mad til rimelige prise - bedre bliver det ikke.


Bestil din mad på SANDWICHENS egen hjemmeside, og smæk benene op, imens du venter på dine smagfulde sandwich. Velbekomme!