Rygstøtte til studerende giver en bedre holdning

Rygstøtte til studerende giver en bedre holdning

Der er flere og flere studerende der døjer med smerter i ryggen, nakken og generelt bare bagsiden af hele kroppen, fordi de sidder i mange timer foran en computer eller en bog med en dårlig holdning. En rygstøtte kan være svaret, som kan give en bedre holdning og derved mindske eller helt fjerne de rygsmerter som du normalt døjer med.

Hvad er en rygstøtte?

En rygstøtte eller en anden form for holdningskorrigerende tøj, vil hjælpe dig med en sundere holdning og bedre positur i løbet af dagen. Det er helt normalt at når man gerne vil have en bedre holdning, så skal man rette sig op, men ofte så glemmer man at gøre det når man har siddet ved en computer i flere timer ad gangen. Derfor vil en holdningskorrigernede trøje give en god rygstøtte som f.eks. denne rygstøtte hvor du får støtte i hele ryggen. Når du finder en holdningskorrigende rygstøtte i form af en t-shirt, så er det vigtigt at du skal forvente at den er ret stram, og derfor ikke skal sidde løst, som man måske ønsker det med en almindelig t-shirt. 

Kan alle bruge en rygstøtte?

Ja. Alle kan gøre brug af en rygstøtte, og de er særligt gode til dem der sidder ned i mange timer som eksempelvis kan være for en studerende der sidder og studere en hel dag og derved nemt kommer til at falde sammen og sidde i en dårlig holdning med ryggen som ofte ender med rygsmerter og rygskader på længere sigt hvis man ikke får gjort noget ved det.

Især studerende som sidder og læser foroverbøjet over en bog kan opleve spændinger i nakken og ryggen som ofte kan give hovedpine og andre gener der følger med, mens man med en rygstøtte vil opleve at man bliver tvunget til at sidde mere korrekt.