Roma's Pizza

Roma's Pizza

Står du og mangler lækker og hurtig take away i Valby og omegn, er Roma´s pizza det helt rette sted at bestille hos.


Deres menukort er stort og varieret, og du kan her få alt fra sprøde pizzaer, hjemmelavede burgere og grillretter, til autentiske nachos og salater. Særligt ønsker de at fremhæve deres kebab-salat-dressing-pizza, som simpelthen får englene til at synge.


Trods det store menukort, bliver der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller pris, maden er altid lavet af lækre friske råvarer, og prisen er fornuftig nok til at en studerende sagtens kan være med. Fx kan du finde durum med shawarma som er blandt kundernes foretrukne bestilling til 49 kr., og dette kan skylles ned med en dugfrisk sodavand (flere varianter) til eksempelsiv 23 kr. for ½ liter. Er det ikke helt nok til at stille sulten med, kan du også bestille en omgang sprøde pommes frites til henholdsvis 23 kr. for en lille bakke og 30 kr. for en stor.


Roma´s pizza ligger på adressen Vigersslevvej 152, som er lige ved siden af Lykkebo Skole, med gode parkeringsmuligheder, hvis du ønsker at afhente maden, og ønsker du udbringning, kommer de søde bud hurtigt hjem til dig.