Rocken leveres af The Minds of 99 på Grøn

Rocken leveres af The Minds of 99 på Grøn

Knud er død, men The Minds of 99 lever i bedste velgående. Det danske og dansksyngende rockband er med på Grøn for første gang i de 35 år festivalen har eksisteret.

Som de selv udtaler, er deres musik for alle, så det falder meget godt i tråd med Grøn koncerts koncept.

”De sidste tre år har vi spillet på rigtig store scener rundt på landets festivaler, og det her er faktisk en af de sidste store ting, som vi ikke har prøvet endnu. Vi glæder os også rigtig meget til at komme ud til et bredere publikum. Vi har altid ville have, at vores musik er for alle, og det hænger vores koncert på Grøn rigtig godt sammen med,” fortsætter Niels Brandt.

På bare to albums er den danske rockgruppe The Minds of 99 nået længere end de fleste drømmer om. De seks barndomsvenner gik sammen i 2012 og startede bandet The Minds of 99, det viste sig at være en magisk konstellation, og bandet har på rekordtid sikret sig anmeldernes dybeste respekt, stor mediebevågenhed grundet en kompromisløs tilgang til musikken, vundet flere Danish Music Awards og vundet publikums respekt for anmelderroste koncerter. Heriblandt deres historiske åbning af Roskilde Festivals Orange Scene. En koncert der blev hyldet som den bedste åbning i 20 år.

Danske The Minds of 99 har med to epokeskabende album og mange historiske koncerter sluppet musikken løs på de hjemlige breddegrader. Forsanger Niels Brandts unikke og insisterende væsen har tilråbt sig opmærksomhed langt ud over scenekanten, og i selskab med hans barndomsvenner og nuværende bandmedlemmer, har rockgruppen skabt historiske øjeblikke på de største scener rundt i Danmark. Numre som ”Det Er Knud Som Er Død”, ”Stjerner På Himlen” og ”Et Barn Af Min Tid” er allerede udråbt som ny-klassikere i Danmark og bandet har vundet plads på øverste musikhylde side om side ved de største nationale sangskrivere.

Hvis du er en fan af dansk rock, så er The Minds of 99 helt sikkert der, hvor du skal stå helt oppe ved scenekanten og skråle med på sangene.

Husk at købe din billet her til Grøn, hvor bandet spiller for første gang.